SPINHOOGWERKER KOPEN

Dé specialist sinds 1990!

Wilt u een spinhoogwerker kopen? Eurosupply helpt u verder! Wij zijn een professionele organisatie met kwalitatieve hoogwerkers. Als dealer van de innovatieve fabrikanten Niftylift, Multitel en LGMG kunnen wij u de nieuwste en meest duurzame hoogwerkers aanbieden. Wij begrijpen dat de aanschaf van een spinhoogwerker een behoorlijke investering is. Daarom komen we graag bij u op de werklocatie langs voor passend advies op maat.

Bent u benieuwd naar onze spinhoogwerkers? Kijk gerust even welke spinhoogwerkers te koop staan.

DE SERVICE VAN EUROSUPPLY

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPINHOOGWERKER?

Spinhoogwerkers hebben een groot bereik

De spinhoogwerker is een machine die smalle ruimtes makkelijk kan betreden. Dit komt door de werkbalk die is te demonteren. Daarnaast is de spinhoogwerker makkelijk te gebruiken op oneven en onverharde ondergronden. Dit komt door het rupsonderstel. Deze hoogwerker wordt dan ook vaak gebruikt om op moeilijk bereikbare plekken te komen. Evenals vele andere hoogwerkers is de spinhoogwerker uitgevoerd met meerdere armen, uitschuif giek en een jib arm. Kortom: spinhoogwerkers hebben een groot werkbereik, omdat de machine is afgestempeld op steunpoten of stabilisatoren die het chassis waterpas stellen.

Spinhoogwerkers zijn geschikt voor vele branches

Spinhoogwerkers worden ingezet in vele verschillende branches. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan schilders, de schoonmaak, het plaatsen van zonnepanelen, boomverzorging en nog veel meer. Het is belangrijk om vooraf te bepalen op welke werkhoogte u de hoogwerker wilt gebruiken; binnen de voorraad van spinhoogwerkers kan dit namelijk behoorlijk variëren.

spinhoogwerker
spinrups hoogwerker
spinhoogwerker buiten

SPINHOOGWERKERS TE KOOP BIJ EUROSUPPLY

De spinhoogwerkers die te koop zijn bij Eurosupply hebben een werkhoogte van 16,85 meter tot maar liefst 30 meter. Bovendien zijn er zowel Diesel als Hybride hoogwerkers beschikbaar. Het kan lastig zijn om te bepalen welke hoogwerker het meest geschikt is voor uw klus. Daarom voorzien wij u graag van deskundig advies. Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een spinhoogwerker? Wacht niet langer en neem direct contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag!