SPINHOOGWERKER KOPEN

Dé specialist sinds 1990!

Een spinhoogwerker kopen voor uw bedrijf of organisatie

Bent u op zoek naar een spinhoogwerker voor uw bedrijf of organisatie? Koop deze dan bij Eurosupply Hoogwerksystemen. Wij hebben een ruim aanbod aan gebruikte en nieuwe spinhoogwerkers. Deze zijn in te zetten voor verschillende klussen op hoogte.

Bent u van plan om een spinhoogwerker aan te schaffen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Een van onze specialisten staat u graag te woord.

DE SERVICE VAN EUROSUPPLY

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

DE INZET VAN EEN SPINHOOGWERKER

Een spinhoogwerker kan worden ingezet voor klussen op hoogte in smalle ruimtes. Daarnaast is dit soort ook goed in te zetten voor klussen op oneven of onverharde ondergronden. Dit komt namelijk doordat deze vaak zijn voorzien van een rupsonderstel. Spinhoogwerkers zijn voorzien van een meerdere armen, een uitschuif giek en een jib arm. Hierdoor kunnen ze een werkhoogte bereiken van 16.85 tot 30 meter.

De spinhoogwerker is onder andere in te zetten voor de volgende klussen:

  • Schilders klussen;
  • Schoonmaakklussen;
  • Plaatsen van zonnepanelen;
  • Boomverzorging.

Naast deze klussen zijn ze ook in te zetten voor andere klussen. Benieuwd of een spin hoogwerker de geschikte machine is voor uw klus? Neem contact op met een van onze medewerkers.

spinhoogwerker
spinrups hoogwerker
spinhoogwerker buiten

SPINHOOGWERKER KOPEN BIJ EUROSUPPLY

Een spinhoogwerker kopen doet u bij Eurosupply. Wij zijn een totaalaanbieder op het gebied van nieuwe en gebruikte hoogwerkers. Hierdoor kunnen wij u voorzien van passend advies welke machine het best geschikt is voor uw klus.

Naast de verkoop van hoogwerkers bieden wij ook losse onderdelen zoals een rupsonderstel, onderhoud en reparaties aan. Tevens is het mogelijk om bij ons een opleiding te volgen om de spinhoogwerker te kunnen besturen. Deze opleiding bieden wij aan in ons opleidingscentrum in Moerdijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen wat betreft een spinhoogwerker.