KNIKARMHOOGWERKER KOPEN

Dé specialist sinds 1990!

Knikarmhoogwerker

Een knikarmhoogwerker is een hoogwerker met grote reikwijdte vanaf de standaard. Door de knik in de arm kan de machine gemakkelijk over obstakels heen reiken. Denk hierbij aan een schuur, garage of ander obstakel dat voor een gevel staat. Bij Eurosupply hebben we zowel zelfrijdende als semi-zelfrijdende knikhoogwerkers. Ook beschikken we over hybride hoogwerkers. Hierdoor kunt u diverse hoogwerkers ook binnen in geluidsstille locaties en buiten in milieuzones gebruiken.

Wilt u meer informatie over de specificaties of prijzen van onze knikarmhoogwerkers? Neem dan gerust contact met ons op!

De service van Eurosupply

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

Zelfrijdende knikarmhoogwerker

Kiest u voor een zelfrijdende knikarmhoogwerker? Dan kiest u voor een hoogwerker die makkelijk te verplaatsen is. Ideaal bij klussen waarbij de hoogwerker telkens een stukje verschoven moet worden. Bovendien beschikken veel van onze zelfrijdende hoogwerkers over een elektrische rijmotor. Hierdoor kunnen de hoogwerkers zowel binnen op geluidsstille locaties als buiten in milieuzones gebruikt worden.

Semi-zelfrijdende knikarmhoogwerker

De semi-zelfrijdende knikarm is een hoogwerker die zowel gestempeld als zelfrijdend is. Hierdoor is de machine licht in gewicht in vergelijking met de zelfrijdende hoogwerker. Dit maakt de semi-zelfrijdende knikarm ideaal voor werkzaamheden bij lage bodemdruk, zoals in parken, tuinen en golfbanen. Ook is deze machine  zeer makkellijk in gebruik en onderhoud.

KNIKARMHOOGWERKER NODIG? WIJ HELPEN U VERDER!

Het aanbod hoogwerkers met knikarm bestaat uit hoogwerkers met een werkhoogte van 12,10 meter tot 28 meter. Ook heeft u keuze uit machines met verschillende aandrijvingen, namelijk Accu, Diesel en Hybride. Alle nieuwe knikarmhoogwerkers zijn van het merk Niftylift. Niftylift staat bekend om haar compacte machines met een laag eigen gewicht en maximale prestaties met een minimale impact op het milieu. Naast nieuwe hoogwerkers, bieden wij ook gebruikte hoogwerkers aan. Tussen dit aanbod is ook regelmatig een knikarmhoogwerker te vinden.

Heeft u interesse in één van onze hoogwerkers met knikarm? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte op.

knikarmhoogwerker

CONTACT OVER EEN KNIKARMHOOGWERKER

Een knikarm hoogwerker aanschaffen doet u niet zomaar, hier gaat veel werk aan vooraf. Daarom geven wij deskundig advies op maat. Zo komen wij bij u langs om de werklocatie op te nemen en alle mogelijkheden te bespreken. Dus kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een autohoogwerker? Of bent u benieuwd naar de prijzen en specificaties van knikarmhoogwerkers? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.