RUPS HOOGWERKER KOPEN

Dé specialist sinds 1990!

Rups hoogwerker kopen

Wilt u een rups hoogwerker kopen bij een professionele organisatie? Dan bent u bij Eurosupply Hoogwerksystemen zeker aan het juiste adres! Wij hebben een ruim en divers aanbod van nieuwe hoogwerkers. Hierbij kunt bijvoorbeeld denken aan een zelfrijdende knikarm, een semi-zelfrijdende knikarm, aanhang hoogwerkers, autohoogwerkers, spinrups hoogwerkers en schaarhoogwerkers. Met deze machines kunnen wij ervoor zorgen dat u veilig op hoogte kunt werken.

Heeft u al een specifieke hoogwerker op het oog en bent u benieuwd geworden naar de tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan voor meer informatie.

De service van Eurosupply

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

RUPS HOOGWERKER KOPEN BIJ EUROSUPPLY

Een rups hoogwerker is licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken op (oneven) ondergronden. Ook wordt deze hoogwerker ingezet om werkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken uit te voeren. Evenals vele andere hoogwerkers is de spinhoogwerker uitgevoerd met meerdere armen, uitschuif giek en een jib arm. Kortom: spinhoogwerkers hebben een groot werkbereik, omdat de machine is afgestempeld op steunpoten of stabilisatoren die het chassis waterpas stellen.

Spinhoogwerkers worden ingezet in vele verschillende branches. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan schilders, de schoonmaak, het plaatsen van zonnepanelen, boomverzorging en nog veel meer. Het is belangrijk om vooraf te bepalen op welke werkhoogte u de hoogwerker wilt gebruiken; binnen de voorraad van spinhoogwerkers kan dit namelijk behoorlijk variëren.

Rups hoogwerker
Rups hoogwerker buiten
Rups hoogwerker SMX300HD

CONTACT MET EUROSUPPLY

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken welke rups hoogwerker u het beste kunt kopen. Daarom adviseren onze specialisten u graag. Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een rups hoogwerker? Of heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.