RUPS HOOGWERKER KOPEN

Dé specialist sinds 1990!

Rups hoogwerker kopen

Wilt u een rups hoogwerker kopen voor uw bedrijf of organisatie? Koop deze dan bij Eurosupply Hoogwerksystemen. Wij zijn een totaalaanbieder op het gebied van verschillende hoogwerkers, zowel nieuw als gebruikt. De rups hoogwerkers die te vinden zijn bij Eurosupply Hoogwerksystemen zijn voornamelijk van Multitel.

Bent u van plan om een rups schaarhoogwerker aan te schaffen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Een van onze specialisten staat u graag te woord. Ook kunt u een offerte opvragen voor het kopen van een rupshoogwerker.

De service van Eurosupply

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

De inzet van een rups hoogwerker

Een rups hoogwerker kan worden ingezet om werkzaamheden uit te voeren op moeilijk bereikbare plekken. Deze is goed in te zetten op oneven ondergrond doordat ze zijn voorzien van een rupsonderstel. Dit zorgt voor veel stabiliteit. Daarnaast zijn de machines licht van gewicht.

Een rupshoogwerker heeft een werkhoogte tussen de 8 en 36 meter. Deze hoogte kan bereikt worden doordat de hoogwerkers zijn voorzien van steunpoten of stabilisatoren die het chassis waterpas maken. Daarnaast zijn de rups (schaar)hoogwerkers vaak voorzien van meerdere armen, een uitschuif giek en een jib arm. Hierdoor kan er een groot werkbereik worden gerealiseerd.

Rups hoogwerker
Rups hoogwerker buiten
Rups hoogwerker SMX300HD

Een rups hoogwerker koopt u bij Eurosupply

Een rups hoogwerker kopen doet u bij Eurosupply. Wij zijn een volledige totaalaanbieder op het gebied van nieuwe en gebruikte hoogwerkers. Naast dat wij deze machines verkopen, bieden wij ook losse onderdelen, onderhoud en reparaties aan.

Daarnaast bieden wij een volledig aanbod aan opleidingen aan om de rupshoogwerker te kunnen besturen. Deze opleiding bieden wij aan in ons opleidingscentrum in Moerdijk. Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers door contact op te nemen. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van alle informatie over het kopen van rups hoogwerker.