AANHANGER HOOGWERKER KOPEN

Dé specialist sinds 1990!

Hoogwerker aanhanger kopen

Wilt u een hoogwerker aanhanger kopen? Dat kan bij Eurosupply! De aanhang hoogwerker is een gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen machine. De aanhang hoogwerker mag namelijk getransporteerd worden met een B-rijbewijs en is bedoeld om als aanhanger achter een voertuig te koppelen. Hierdoor is deze hoogwerker zeer wendbaar. Het gewicht varieert van 1.400 kg tot 3.500 kg en de werkhoogte van 12,2 meter tot 30,0 meter.

Heeft u al een aanhangerhoogwerker op het oog? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

De service van Eurosupply

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

HOOGWERKER AANHANGER KOPEN? WIJ REGELEN HET!

Bij Eurosupply kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte aanhanghoogwerkers. Wij geven u graag advies met welk hoogwerker u zo veilig en efficiënt mogelijk kunt werken. Heeft u een hoogwerker gekocht? Dan kunnen wij deze vakkundig bij u op de werklocatie leveren. Maar daar houd onze service niet op. Wij staan namelijk ook voor u klaar op het gebied van onderhoud en opleiding. Regelmatig onderhoud is belangrijk om veilig te blijven werken op hoogte en uw machines optimaal te laten presteren. Daarnaast is opleiding belangrijk om zo veilig en efficiënt mogelijk te werken met de machine.

Aanhanger
Hoogwerker aanhanger
Aanhangerhoogwerker

MEER INFORMATIE OVER AANHANGERHOOGWERKERS

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een aanhang hoogwerker? Of heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie en/of voorraad? Wij komen graag bij u langs voor persoonlijk advies. Zo kunnen wij de werklocatie bekijken en uw werkzaamheden bespreken. Op basis van deze informatie beslissen we samen welke hoogwerker het meest geschikt is. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren. Onze medewerkers weten precies met welk type hoogwerker u het snelst en veiligst kunt werken in uw gewenste situatie. Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen!