SCHAARHOOGWERKER KOPEN

Dé specialist sinds 1990!

Bekijk alle schaarhoogwerkers

Schaarhoogwerker kopen

Een schaarhoogwerker kopen doet u natuurlijk bij Eurosupply! Een schaarhoogwerker, ook wel schaarlift genoemd, wordt voor zeer uiteenlopende werkzaamheden gebruikt. Bij Eurosupply hebben we dan ook verschillende typen schaarhoogwerkers te koop. Deze schaarhoogwerkers variëren tussen een werkhoogte van 6.30 meter en 15.80 meter. Bovendien werken alle machines met elektrische rijmotoren, wat de schaarhoogwerkers sterk maakt tijdens het rijden. Ook werken de machines langer op een acculading door de elektrische rijmotoren. Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste schaarhoogwerker. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van deskundig advies.

Wilt u een schaarhoogwerker kopen? Neem gerust contact met ons op. Eén van onze specialisten staat u graag te woord.

Neem contact op

DE SERVICE VAN EUROSUPPLY

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

SCHAARHOOGWERKER KOPEN | EUROSUPPLY HELPT U VERDER!

Schaarhoogwerker kopen voor uw werk op hoogte

De schaarhoogwerker wordt gebruikt voor zeer uiteenlopende werkzaamheden, bijvoorbeeld bij schilderswerkzaamheden of tunnelbouw. De schaarhoogwerker is een hoogwerker die veel stabiliteit biedt. Dit komt omdat de hoogwerker verticaal de hoogte ingaat. Daarnaast heeft de schaarhoogwerker een grote hefcapaciteit en een groot platform. Deze twee kenmerken zijn vooral handig wanneer u meerdere personen of zwaar materiaal in één keer op hoogte wilt krijgen. Passen deze voordelen bij uw werkzaamheden? Kies dan voor de aankoop van een schaarhoogwerker!

Hoogwerker kopen bij Eurosupply

Al onze schaarhoogwerkers zijn van het merk LGMG. Dit merk is onderdeel van de Lingong Group. De Lingong Group heeft al 47 jaar ervaring in machinebouw en staat zelfs in de top 4 van China. De LGMG-divisie is opgericht naar aanleiding van de toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige hoogwerkers. Inmiddels hebben zij een ruim aanbod kwalitatieve hoogwerkers en worden ze ook steeds bekender in de Europese markt.

Wanneer u bij ons een schaarhoogwerker wilt kopen, kunt u rekenen op deskundig advies. Wij winnen zoveel mogelijk informatie in en bezoeken uw werklocatie. Hierdoor kunnen we u optimaal adviseren welke schaarhoogwerker het beste bij uw bedrijf past.

Vraag een offerte op
Schaarhoogwerkers
Logo LGMG
LGMG

MEER INFORMATIE OVER SCHAARHOOGWERKERS?

Met ons ruime aanbod hoogwerkers kunnen wij u vast en zeker voorzien van een passende oplossing. Onze LGMG schaarhoogwerkers hebben een hoogte van 6.30 meter tot 15.80 meter en worden alle aangedreven door elektrische rijmotoren. Naast nieuwe schaarhoogwerkers, verkopen wij ook gebruikte machines. Zo is er voor ieder wat wils. Tevens kunt u bij ons terecht voor inspecties, onderhoud en zelfs opleidingen om veilig te werken op hoogte.

Heeft u interesse in het aanschaffen van een machine bij Eurosupply? Vraag dan online een offerte op.

Vraag een offerte op