SCHAARHOOGWERKER KOPEN

Dé specialist sinds 1990!

Schaarhoogwerker kopen

Wilt u een schaarhoogwerker kopen voor uw bedrijf of organisatie? Dit kan bij Eurosupply Hoogwerksystemen. Bij Eurosupply is het mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte schaarhoogwerkers aan te schaffen. De schaarliften in het aanbod van Eurosupply variëren tussen een werkhoogte van 6.30 tot 15.80 meter van het merk LGMG. Dit bedrijf heeft al 47 jaar ervaring en staan voor veilige en efficiënte hoogwerkers.

Wilt u een schaarhoogwerker kopen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Eén van onze specialisten staat u graag te woord.

DE SERVICE VAN EUROSUPPLY

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

De inzet van een schaarhoogwerker

Een schaarhoogwerker kan ingezet worden voor verschillende werkzaamheden, bijvoorbeeld voor schilderswerkzaamheden of tunnelbouw. Doordat de werker verticaal de hoogte in gaat, bezit deze over veel stabiliteit. Daarnaast heeft de machine een grote hefcapaciteit en een groot platform. Dit is handig voor wanneer u met meerdere personen de hoogte in moet of een zwaar materiaal de hoogte in moet krijgen.

De schaarliften die u bij EuroSupply kunt kopen zijn voorzien van een elektrischer rijmotor, waardoor de machine extra kracht heeft voor het rijden. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat de machines langer kunnen rijden op de accu. Naast een elektrische motor zijn er ook machines beschikbaar met een dieselmotor.

Schaarhoogwerkers
Logo LGMG
LGMG

Een schaarhoogwerker koopt u bij Eurosupply

Een schaarhoogwerker koopt u bij Eurosupply. Doordat wij ons hebben ontwikkeld tot een totaalaanbieder van hoogwerkers kunnen wij een volledig aanbod aanbieden. Naast dat wij de nieuwe en gebruikte schaarhoogwerkers verkopen, bieden wij ook losse onderdelen, onderhoud en reparaties aan.

Ook bieden wij een volledig aanbod aan opleidingen om de hoogwerker veilig en efficiënt te besturen. Deze opleidingen zijn te volgen in ons eigen opleidcentrum in Moerdijk. Wilt u meer informatie hebben over het kopen van een schaarhoogwerker? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies.