OVER EUROSUPPLY HOOGWERKSYSTEMEN

Wij zijn in 1990 gestart onder de naam Eurosupply Hoogwerksystemen en hebben ons ontwikkeld tot totaalaanbieder van hoogwerksystemen in Nederland en België. Wij richten ons op de verkoop van nieuwe en gebruikte hoogwerkersverkoop van onderdelen, reparatie & onderhoud en het geven van opleidingen. Wij zijn dealer van de innovatieve fabrikanten Niftylift, Multitel en LGMG waardoor wij de markt continu voorzien van de nieuwste innovatieve en duurzame producten.

Niftylift staat bekend om haar compacte machines met een laag eigen gewicht en maximale prestaties met een minimale impact op het milieu. Niftylift past geavanceerde 3D-modelleringssoftware en intensieve tests toe om elk aspect van de machine te optimaliseren volgens de hoogste specificaties. Niftylift streeft ernaar het beste te bereiken wat wordt erkend door diverse onderscheidingen zoals de IAPA Product of the Year voor de hybride aandrijving waarmee de machines benoemd zijn tot de ‘nieuwe generatie’ hoogwerkers.  Deze hybride aandrijving is een doorontwikkeling op de al bekende Bi-Energy hoogwerkers waar Niftylift al ruim 10 jaar mee bezig is. Het assortiment kent een verscheidenheid aan machines die zijn toegestaan in milieu zones en binnensteden. Door het geruisloos werken zijn deze machines ideaal voor werkzaamheden in woonwijken, parken en natuurgebieden.

Multitel is een fabrikant die al meer dan 50 jaar ervaring heeft in het produceren van autohoogwerkers. Zij staan garant voor betrouwbare producten met uitstekende operationele performances en optimale veiligheid. Multitel staat bekend om de lichtgewicht machines waarin zij in het segment autohoogwerkers op vooruitlopen door de toepassing van aluminium in plaats van staal. Onderzoek en doorontwikkeling hebben het mogelijk gemaakt aluminium in hun productrange toe te passen.

LGMG is onderdeel van de Lingong group die al meer dan 47 jaar ervaring heeft in de machinebouw. De Lingong Group staat binnen China in de top 4 van machinebouw. De LGMG divisie is opgericht naar aanleiding van de toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige hoogwerkers in lijn met de machinebouw van Lingong binnen het grondverzetmaterieel. LGMG staat in de top 5 van hoogwerkerproducenten in China en zij worden een steeds belangrijkere speler in de Europese markt.

Onze missie
Eurosupply Hoogwerksystemen is innovatieve duurzame totaalaanbieder van nieuwe en gebruikte hoogwerkers, onderdelen, onderhoudscontracten en opleidingen.

Onze visie
Het continu voorop lopen in het aanbieden van innovatieve, toonaangevende en duurzame hoogwerkeroplossingen voor onze klanten. Onze bedrijfsslogan is dan ook op onze visie afgestemd:

De hoogwerkers van de toekomst… vandaag geleverd

Om onze missie en visie na te streven zijn de kernwaarden van ons bedrijf van groot belang:

Business to people
Het zijn onze medewerkers die het bedrijf maken. Samen streven wij dezelfde doelen na door onze gedeelde passie voor het vak. Wij richten ons op de behoefte van de klant en zoeken samen naar de juiste hoogwerker om het werk op hoogte op de meest efficiënte wijze uit te kunnen voeren. Daarbij staat veiligheid centraal;

Veiligheid
Het gaat hierbij niet alleen om het leveren van veilige en goedgekeurde machines, maar ook om de veilige manier van werken. Machines moeten deskundig bediend worden en wij helpen de klant aan deze kennis door het bieden van een scala aan opleidingen die nodig zijn voor het veilig werken op hoogte. Wij bieden ook contracten aan om uw hoogwerkers blijvend in het juiste onderhoud te voorzien. Omdat het veiligheidsaspect volledig op orde is, zijn wij in staat ons te focussen op ons specialisme;

Specialisme
Door de kennis die wij hebben verzameld bieden wij deskundig advies op maat en kan voor iedere behoefte de juiste hoogwerker worden geleverd. Om goed te adviseren winnen wij daarom bij iedere aanvraag zoveel mogelijk informatie in over de werkzaamheden en bezoeken wij de werklocatie. Wij verwachten namelijk niet dat de klant uit meer dan honderd verschillende hoogwerkers de juiste kiest, maar de klant mag dat wel van ons verwachten. Samen met onze specialisten kiest de klant voor de juiste oplossing op hoogte met daarbij altijd oog voor innovatie;

Innovatie
Al onze handelingen zijn gericht op vernieuwing. Wij volgen samen met de fabrikanten continu de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veilig en duurzaam werken op hoogte. Ons aanbod beschikt over machines die ontworpen zijn volgens de laatst ontwikkelde technieken. Innovatie is natuurlijk meer dan alleen een technische verbetering. Ook de wijze van het gebruik van het materiaal speelt hierin een belangrijke factor en deze toepassingen brengen wij door middel van onze trainingen over op de gebruikers. Al deze waarden zijn bepalend voor het duurzaam kunnen ondernemen;

Duurzaamheid
Naast het feit dat wij deskundig advies leveren aan onze klanten vinden wij het ook onze verantwoordelijkheid om goed voor de mensen en het milieu te zorgen. Samen met onze leveranciers zoeken wij continu naar nieuwe ontwikkelingen op hoogwerkergebied die aansluiten op de behoeften van vandaag met oog voor de toekomst.

Een machine kopen gaat niet van de één op de andere dag, hier gaat veel werk aan vooraf. Wij geven vrijblijvend een goed advies op maat. Door onze jarenlange ervaring, bieden wij het juiste product voor een duurzame, efficiënte en veilige werkplek op hoogte! Wij bieden ook financial lease mogelijkheden waardoor onze duurzame machines prijstechnisch zeer interessant zijn.

Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies op maat op 0168 32 9331 of stuur een mail naar sales@eurosupply.net.