NIFTYLIFT

Niftylift hoogwerkers staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Met een sterke reputatie is een hoogwerker van Niftylift een vertrouwd merk binnen de bouw, industrie en overheid. Bij Eurosupply vind u een breed assortiment aan verschillende uitvoeringen van de hoogwerkers van Nifty.

NIFTYLIFT HOOGWERKERS

NIftylift is een Britse fabrikant van hoogwerkers. Het bedrijf is in 1987 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van hoogwerkers in Europa. Niftylift produceert een breed scala aan hoogwerkers. De hoogwerkers van Niftylift zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen waaronder bouw, onderhoud, schoonmaak en installaties.

Ze staan bekend om de compacte machines met een laag gewicht en maximale prestaties met een minimale impact op het milieu. Ze streven naar het beste te bereiken wat wordt erkend door diverse onderscheidingen zoals de IAPA product of the year. Het assortiment kent een verscheidenheid aan machines die zijn toegestaan in milieuzones en binnensteden.

WELKE UITVOERINGEN ZIJN ER MOGELIJK?

Het brede assortiment van hoogwerkers van Niftylift biedt veel mogelijkheden. Bij Eurosupply zijn de volgende uitvoeringen mogelijk:

DE VOORDELEN VAN DE HOOGWERKERS VAN NIFTYLIFT

Er zijn veel voordelen voor de hoogwerkers van Niftylift:

  • Kwaliteit: De hoogwerkers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van de nieuwste veiligheidsvoorzieningen.
  • Betrouwbaarheid: Ze zijn ontworpen voor een lange levensduur en zijn zeer betrouwbaar
  • Gebruiksgemak: Gemakkelijk te bedienen en te onderhouden
  • Geruisloos werken: Door het geruisloos werken zijn deze machines ideaal voor werkzaamheden in woonwijken, parken en natuurgebieden.

Daarnaast zijn de hoogwerkers goed te onderhouden. Dit onderhoud kan Eurosupply voor u uitvoeren. Onze monteurs weten alles over de Niftylift hoogwerkers en zorgen hierdoor voor een optimaal onderhouden hoogwerker.

NIFTYLIFT KOPEN BIJ EUROSUPPLY

Een Niftylift hoogwerker koop je bij Eurosupply. Wij helpen u graag bij uw keuze. Onze specialisten komen bij u langs op de werklocatie om u te voorzien van advies op maat. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de hoogwerkers van Niftylift.