NIFTYLIFT HR15

De Niftylift HR15 is een zelfrijdende knikarm hoogwerker. Met een werkhoogte van 15,7 meter is deze krachtige machine geschikt voor een breed scala aan werkzaamheden. De Nifty HR15 kan zowel nieuw als tweedehands bij Eurosupply worden aangeschaft.

WAAROM DE NIFTYLIFT HR15?

De Niftylift HR15 is geschikt voor veel verschillende werkzaamheden. Door de werkhoogte van 15,7 meter is het mogelijk om tot grote hoogtes te komen. Daarnaast heeft de hoogwerker een zijdelings bereik van 9,4 meter. Dit maakt hem geschikt om te werken in nauwe ruimtes.

De Nifty HR15 is een geschikte hoogwerker om aan te schaffen wanneer u veel werkzaamheden uitvoert als schilderwerken, bouw en renovatie of groenbeheer op hoogte.

HR15D

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE NIFTY HR15?

De Niftylift HR15 is een veilige en kwalitatieve hoogwerker. Het model heeft enkele voordelen die belangrijk zijn om te weten voor de aanschaf:

  • Met een hefcapaciteit van 225 kg heeft de hoogwerker voldoende capaciteit voor het vervoeren van een persoon en lichte materialen;
  • De machine is uitgerust met een alarmsysteem, veiligheidsgordel en een anti-overstekelingsysteem. Hierdoor is het mogelijk om veilig aan het werk te gaan op hoogte.

DE VERSCHILLENDE UITVOERINGEN VAN DE NIFTYLIFT HR15

Er zijn verschillende uitvoeringen voor de Niftylift HR15:

  • Niftylift HR15N Hybrid
  • Niftylift HR15NE
  • Niftylift HR15D 4×4

De verschillende uitvoeringen zijn geschikt voor verschillende soorten werkzaamheden zoals groenbeheer of schilderwerk. Vraag de mogelijkheden na bij ons. Wij adviseren je graag over de juiste uitvoering voor de klus.

NIFTYLIFT HR15 KOPEN?

Een Niftylift HR15 koopt u bij Eurosupply. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de juiste hoogwerker.

Wilt u meer weten over de prijs voor de aanschaf van een Niftylift HR15? Vraag een offerte bij ons op. Hierin komt u meer te weten over de prijs.