NIFTYLIFT HR21

Niftylift HR21 is een elektrische hoogwerker en heeft een hefvermogen van 2100 kg. De Nifty HR21 is een compacte en wendbare heftruck die ideaal is voor gebruik in smalle ruimtes. Schaf de Niftylift HR21 zowel nieuw als tweedehands aan bij Eurosupply.

DE NIFTYLIFT HR21

De Niftylift HR21 is een compacte hoogwerker en is hierdoor onder andere zeer geschikt voor gebruik in binnenruimtes. Met een werkhoogte van 20,8 meter is het mogelijk om verschillende werkzaamheden op hoogte uit te voeren. Denk hierbij aan boomverzorging, schilderwerken, ramen wassen en andere klussen.

De Niftylift HR21 is te verkrijgen met zowel een diesel als hybride motor. De dieselversie is uitgerust met een krachtige motor. De hybride variant heeft een geruisloze motor waardoor deze perfect geschikt is voor het werken bij projecten waar veel lawaai niet geoorloofd is.

Niftylift HR21 hybrid
Niftylift HR21D 4x4
HR21 HYBRID 4x4

DE KENMERKEN VAN DE NIFTYLIFT HR21

De Niftylift HR21 heeft verschillende kenmerken die het de geschikte machine maken voor verschillende werkzaamheden:

  • Elektrische aandrijving: De elektrische aandrijving
  • Hydraulische hefinrichting
  • Automatisch nivellerende vorken: Automatisch nivellerende vorken zijn vorken die zich automatisch aanpassen aan het terrein.
  • Veiligheidsvoorzieningen.

ONDERHOUD VAN DE NIFTYLIFT HR21

Wanneer u een Niftylift HR21 aanschaft is het ook van groot belang om deze goed te onderhouden. Ook hier kan Eurosupply hoogwerkers u bij helpen. Het onderhoud voeren wij uit in onze eigen loods. Daarnaast kunnen wij ook monteurs op locatie verzorgen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van veilig onderhouden hoogwerkers.

NIFTYLIFT HR21 KOPEN?

De Niftylift HR21 koopt u bij Eurosupply. Bij ons vindt u zowel nieuwe als gebruikte hoogwerkers. Wilt u meer weten over de verschillende machines en welke het beste geschikt is voor uw werkzaamheden? Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze.