NIFTYLIFT HR28

NIFTYLIFT HR28 VOOR UW BEDRIJF

De HR28 is een populaire hoogwerker bij verschillende bedrijven die werkzaamheden uitvoeren op hoogte. Dit komt door de werkhoogte en reikwijdte van de machine. Hierdoor is deze op veel toepassingen inzetbaar. Daarnaast is de Niftylift HR28 voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen wat het werkgemak verhoogd. Met een roterend platform kunt u in alle richtingen werken.

HR28HYBRID_4x4
HR28 hybrid
HR28HYBRID kopen

DE VERSCHILLENDE UITVOERINGEN VAN DE NIFTYLIFT HR28

De NIftylift HR28 is standaard een hybride hoogwerker. Hierdoor kunt u zowel elektrisch werken als op een krachtige dieselmotor. Door de elektrische motor kunt u uitstootvrij werken. Hierdoor is de hoogwerker ook zeer geschikt voor klussen die binnen plaatsvinden. Daarnaast zijn ze hierdoor ook zeer geruisloos.

NIFTYLIFT HR28 KOPEN?

Een hoogwerker aanschaffen kan een lastige opgave zijn. Daarom geven wij u graag persoonlijk advies op maat. Wij komen bij u op locatie langs om te bespreken of een Niftylift HR28 de geschikte hoogwerker is voor uw uit te voeren werkzaamheden. Op deze manier bent u verzekerd van een goede aankoop.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de verschillende uitvoeringen van de Nifty HR28? Neem dan contact met ons op. Bent u benieuwd naar de prijs voor een nieuw of gebruikt model? Vraag dan een offerte bij ons op.