NIFTY HOOGWERKER

Bekijk het hele aanbod nieuwe hoogwerkers

Nifty hoogwerker

Wilt u een Nifty hoogwerker aanschaffen (of huren)? Dan bent u bij Eurosupply Hoogwerksystemen helemaal aan het juiste adres! Wij zijn dé innovatieve duurzame totaalaanbieder van nieuwe en gebruikte hoogwerkers, onderdelen, onderhoudscontracten en opleidingen. Het zijn onze medewerkers die het bedrijf maken. Samen streven wij dezelfde doelen na door onze gedeelde passie voor het vak. Wij richten ons op de behoefte van de klant en zoeken samen naar de juiste hoogwerker om het werk op hoogte op de meest efficiënte wijze uit te kunnen voeren. Daarbij staat veiligheid natuurlijk centraal.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of hoogwerkers? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie! Zij vertellen u graag meer.

Vraag een offerte op
  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

NIFTY HOOGWERKER NODIG? WIJ HEBBEN HET IN HUIS!

Niftylift staat bekend om haar compacte machines met een laag eigen gewicht en maximale prestaties met daarbij een minimale impact op het milieu. Niftylift past geavanceerde 3D-modelleringssoftware en intensieve tests toe om elk aspect van de machine te optimaliseren volgens de hoogste specificaties. Deze fabrikant streeft ernaar het beste te bereiken wat wordt erkend door diverse onderscheidingen zoals de IAPA Product of the Year voor de hybride aandrijving, waarmee de machines benoemd zijn tot de ‘nieuwe generatie’ hoogwerkers.

Elke klus vereist een andere hoogwerker. Het is van groot belang dat u de meest geschikte hoogwerker gebruikt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u daarin uitstekend adviseren. Onze medewerkers weten precies met welk type hoogwerker u het snelst en veiligst kunt werken in uw gewenste situatie.

Vraag een offerte op

BENIEUWD GEWORDEN?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een Nifty hoogwerker? Vraag dan vrijblijvend een offerte via onze website aan voor meer informatie. Wij kijken graag op maat met u mee en kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Tot ziens bij Eurosupply Hoogwerksystemen!

Vraag een offerte op