NIFTYLIFT HR21

Dé specialist sinds 1990!

NIFTYLIFT HR21

Voor een Nifty 21 meter hoogwerker kunt u terecht bij Eurosupply! Deze Niftylift is een zelfrijdende kniktelescoophoogwerker die over obstakels heen kan reiken. Wij bieden verschillende modellen van de Nifty HR21 aan, zowel nieuw als gebruikt. Ook kunt u bij ons terecht voor de HR21 met hybride aandrijving. Graag adviseren wij welke hoogwerker het meest geschikt is voor uw project.

Wilt u meer informatie over de Niftylift 21 meter? Neem dan gerust eens contact met ons op.

De service van Eurosupply

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

NIFTYLIFT HOOGWERKERS BIJ EUROSUPPLY

Niftylift ontwikkelt compacte hoogwerkers met laag eigen gewicht en maximale prestaties. Tevens hebben de hoogwerkers minimale impact op het milieu. Zo is de Niftylift HR21 ook verkrijgbaar met accu en hybride aandrijving. Bovendien heeft de hoogwerker een groot werkoppervlak. Naast de werkhoogte van 21 meter, heeft de hoogwerker een zijdelings bereik van 13 tot 19 meter. Ook kan deze hoogwerker op hellingen worden gebruikt.

Niftylift HR21 hybrid
Niftylift HR21D 4x4
HR21 HYBRID 4x4

ONDERHOUD VAN EEN NIFTY HR21

Naast dat u bij ons terecht kunt voor de aanschaf van een Niftylift met een werkhoogte van 21 meter, kunnen wij u ook helpen met het onderhoud van de machine. Het is belangrijk dat de hoogwerker bedrijfszeker, veilig en betrouwbaar is. Om ervoor te zorgen dat u niet voor verassingen komt te staan, is het nodig om de hoogwerker regelmatig te laten controleren op onderhoud. Onze monteurs weten precies aan welke eisen elke machine moet voldoen. Mocht het gewenst zijn, dan kunnen de onderhoudswerkzaamheden ook op locatie worden uitgevoerd.

CONTACT OVER EEN NIFTYLIFT HOOGWERKER

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot de Niftylift HR21 óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Graag tot ziens bij Eurosupply Hoogwerksystemen!

Lees meer over Niftylift hoogwerkers