NIFTYLIFT HR15

Dé specialist sinds 1990!

Niftylift HR15

De Niftylift HR15 is een zelfrijdende kniktelescoophoogwerker met een werkhoogte van 15 meter. Het merk Niftylift staat bekend om compacte lichtgewicht machines die maximale prestaties leveren. Via geavanceerde 3D-modelleringssoftware en intensieve tests worden de machines geoptimaliseerd volgens de hoogste specificaties. Bij Eurosupply kunt u verschillende Niftylift HR15 hoogwerkers kopen. Zo kunt u bij ons terecht voor de Niftylift HR15N Hybrid, Niftylift HR15NE en Niftylift HR15D 4×4.

Wilt u meer informatie over een hoogwerker van Niftylift? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie.

De service van Eurosupply

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

NIFTY HR15: WERK VEILIG EN EFFICIËNT

Elke klus vereist een andere hoogwerker. Het is van groot belang dat u de meest geschikte hoogwerker gebruikt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u daarin uitstekend adviseren. Onze medewerkers weten precies met welk type hoogwerker u het meest efficiënt en veilig kunt werken. Is een zelfrijdende kniktelescoophoogwerker het meest geschikt voor uw klus? Dan geven we ook graag advies over de specifieke modellen. Bijvoorbeeld een Niftylift HR15 met hybride of accu aandrijving.

Niftylift HR15
HR15D
Niftylift Hybrid

KOM IN CONTACT

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een Niftylift HR15? Vraag dan vrijblijvend een offerte via onze website aan. Zo krijgt u meer inzicht in het financiële plaatje dat bij deze hoogwerker hoort.

Lees meer over Niftylift hoogwerkers