NIFTYLIFT HOOGWERKER

Dé specialist sinds 1990!

Niftylift hoogwerker

Zoekt u naar een organisatie met een Niftylift hoogwerker op voorraad? Wij, van Eurosupply Hoogwerksystemen, kunnen u verder helpen! De afgelopen jaren hebben wij veel kennis verzameld. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd een deskundig advies op maat bieden. Om u zo goed mogelijk te helpen winnen wij bij iedere aanvraag zoveel mogelijk informatie in over de werkzaamheden. Tevens bezoeken wij de werklocatie van onze klanten. Wij verwachten namelijk niet dat de klant uit alle Niftylift hoogwerkers de juiste kiest, maar de klant mag dat wel van ons verwachten.

Wilt u meer informatie over een Niftylift hoogwerker? Neem dan gerust even contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer.

De service van Eurosupply

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

DE NIFTYLIFT HOOGWERKER VAN EUROSUPPLY

Compacte machines, maximale prestaties

Niftylift staat bekend om haar compacte machines met een laag eigen gewicht en maximale prestaties. Daarbij hebben de machines ook minimale impact op het milieu. Niftylift past geavanceerde 3D-modelleringssoftware en intensieve tests toe om elk aspect van de machine te optimaliseren volgens de hoogste specificaties. Deze fabrikant streeft ernaar de best mogelijke machines te bereiken. Dit wordt erkend door diverse onderscheidingen zoals de IAPA Product of the Year voor de hybride aandrijving, waarmee de machines benoemd zijn tot de ‘nieuwe generatie’ hoogwerkers.

Hybride aandrijving

Deze hybride aandrijving is een doorontwikkeling op de al bekende Bi-Energy hoogwerkers waar Niftylift al ruim 10 jaar mee bezig is. Het assortiment kent een verscheidenheid aan machines die zijn toegestaan in milieu zones en binnensteden. Door het geruisloos werken zijn deze machines ideaal voor werkzaamheden in woonwijken, parken en natuurgebieden.

HR15 hybrid
Niftylift HR15 hybrid

INTERESSE IN EEN NIFTYLIFT HOOGWERKER?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een Niftylift hoogwerker? Vraag dan vrijblijvend een offerte via onze website aan. Wij kijken graag op maat met u mee en kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer over Niftylift hoogwerkers