HOOGWERKER SCHAAR

Bekijk het hele aanbod nieuwe hoogwerkers

Hoogwerker schaar

Zoekt u naar een ervaren organisatie met een hoogwerker schaar op voorraad? Dan bent u bij Eurosupply Hoogwerksystemen zeker aan het juiste adres! Wij zijn in 1990 gestart en hebben ons ontwikkeld tot een totaalaanbieder van hoogwerksystemen in Nederland en België. Wij richten ons op de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte hoogwerkers, maar kunnen u ook verder helpen met losse onderdelen, onderhoud en reparaties. Daarnaast bieden wij ook een breed scala aan opleidingen, die nodig zijn voor het veilig en efficiënt werken op hoogte.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en/of hoogwerkers? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij vertellen u graag meer!

Vraag een offerte op
  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

HOOGWERKER SCHAAR KOPEN BIJ EUROSUPPLY

Al onze schaarhoogwerkers zijn van het merk LGMG. Dit merk is onderdeel van de Lingong Group, die al meer dan 47 jaar ervaring heeft in de machinebouw en in de top 4 van China staat. De LGMG-divisie is opgericht naar aanleiding van de toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige hoogwerkers in lijn met de machinebouw van Lingong binnen het grondverzetmaterieel. Inmiddels staat zij ook in de top 5 van hoogwerker producenten in China en worden zij een steeds belangrijkere speler in de Europese markt.

Wilt u toch liever een hoogwerker huren in plaats van aanschaffen? Óók dan kunnen wij u verder helpen! Naast de verkoop van hoogwerkers verhuren wij namelijk, al sinds 1972, via onze dochteronderneming HWS Verhuur ook hoogwerkers, heftrucks en verreikers. De verhuurvloot van HWS Verhuur is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers, die zijn onderverdeeld in diverse categorieën.

Vraag een offerte op

BENIEUWD GEWORDEN?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een hoogwerker schaar óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons op voor meer informatie. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Tot ziens bij Eurosupply!

Vraag een offerte op