SCHAARHOOGWERKER 8 METER

Bekijk het hele aanbod nieuwe hoogwerkers

Schaarhoogwerker 8 meter

Als u op zoek bent naar een schaarhoogwerker 8 meter reikwijdte, dan bent u bij Eurosupply Hoogwerksystemen helemaal aan het juiste adres! Wij zijn in 1990 gestart en hebben ons ontwikkeld tot een totaalaanbieder van hoogwerksystemen in Nederland en België. Wij richten ons op de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte hoogwerkers, maar kunnen u ook verder helpen met losse onderdelen, onderhoud en reparaties. Daarnaast bieden wij ook een breed scala aan opleidingen, die nodig zijn voor het veilig en efficiënt werken op hoogte.

Wilt u meer informatie over de prijzen van onze hoogwerkers? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan! Dit kunt u doen door het formulier op onze website in te vullen. Een van onze medewerkers zal u vervolgens spoedig beantwoorden.

Vraag een offerte op
  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

SCHAARHOOGWERKER 8 METER BIJ EUROSUPPLY

Wij bieden meerdere schaarhoogwerkers van het merk LGMG aan. Dit merk is onderdeel van de Lingong Group, die al meer dan 47 jaar ervaring heeft in de machinebouw en in de top 4 van China staat. De LGMG-divisie is opgericht naar aanleiding van de toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige hoogwerkers in lijn met de machinebouw van Lingong binnen het grondverzetmaterieel. Inmiddels staat zij ook in de top 5 van hoogwerker producenten in China en worden zij een steeds belangrijkere speler in de Europese markt.

Door de kennis die wij hebben verzameld bieden wij deskundig advies op maat en kan voor iedere behoefte de juiste hoogwerker worden geleverd. Om goed te adviseren winnen wij daarom bij iedere aanvraag zoveel mogelijk informatie in over de werkzaamheden en bezoeken wij de werklocatie. Wij verwachten namelijk niet dat de klant uit meer dan honderd verschillende hoogwerkers de juiste kiest, maar de klant mag dat wel van ons verwachten.

Vraag een offerte op

BENIEUWD GEWORDEN?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een schaarhoogwerker 8 meter óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op om meer informatie aan te vragen. Tot ziens bij Eurosupply!

Vraag een offerte op