MINI RUPS HOOGWERKER

Mini rups hoogwerker

Bent u op zoek naar betrouwbare en ervaren organisatie met een mini rups hoogwerker op voorraad? Wij, van Eurosupply Hoogwerksystemen, staan graag voor u klaar! Wij zijn in 1990 gestart en hebben ons ontwikkeld tot een totaalaanbieder van hoogwerksystemen in Nederland en België. Wij richten ons op de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte hoogwerkers, maar kunnen u ook verder helpen met losse onderdelen, onderhoud en reparaties. Daarnaast bieden wij ook een breed scala aan opleidingen, die nodig zijn voor het veilig en efficiënt werken op hoogte.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zoektocht kunnen betekenen? Vraag dan gerust even een offerte via onze website aan. Een van onze medewerkers zal vervolgens snel een passend prijsvoorstel voor u maken.

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

MINI RUPS HOOGWERKER KOPEN? WIJ HEBBEN HET IN HUIS!

Een mini rups hoogwerker is licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken op meerdere (oneven) ondergronden. Daarnaast wordt deze hoogwerker vaak ook ingezet om werkzaamheden op moeilijk-bereikbare plekken uit te voeren. Evenals vele andere hoogwerkers is de rupshoogwerker uitgevoerd met meerdere armen, een uitschuif giek en een jib arm.

Elke klus vereist een andere hoogwerker. Het is van groot belang dat u de meest geschikte hoogwerker gebruikt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u daarin uitstekend adviseren. Onze medewerkers weten precies met welk type hoogwerker u het snelst en veiligst kunt werken in uw gewenste situatie.

MEER WETEN?

Heeft u nog vragen met betrekking tot een mini rups hoogwerker in ons assortiment óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen. Tot ziens bij Eurosupply!