HYBRIDE HOOGWERKER

Dé specialist sinds 1990!

Hybride hoogwerker

Elektrische en hybride hoogwerkers zijn duurzame machines. Bij Eurosupply kunt u voor beide hoogwerkers terecht. Maar wat is het verschil tussen een elektrische en hybride hoogwerker? Bij een elektrische hoogwerker wordt de hydrauliekpomp door een elektromotor aangedreven. De hybride hoogwerker maakt daarentegen gebruik van verschillende krachtbronnen. Deze heeft een batterijpakket als voedingsbron, welke een generator of elektromotor aandrijft. Ook kan een hybride hoogwerker een kleine dieselmotor gebruiken om voeding te genereren voor de elektrische componenten. Eurosupply is al sinds 1990 specialist op het gebied van hoogwerkers. Wij adviseren graag met welke hoogwerker u het duurzaamst, veiligst én snelst werkt.

Wilt u ook milieuvriendelijk werken met een hybride hoogwerker? Neem dan contact met ons op!

De service van Eurosupply

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

HYBRIDE HOOGWERKER NODIG? EUROSUPPLY HELPT U VERDER!

Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om goed voor de mensen en het milieu te zorgen. Samen met onze leveranciers zoeken wij daarom continu naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hoogwerkers. Hierbij kijken we naar de behoeften van vandaag met oog voor de toekomst. Ons aanbod omvat toonaangevende fabrikanten Multitel en Niftylift. Zo omvat ons aanbod onder andere hybride knikarm hoogwerkers en autohoogwerkers. Graag adviseren wij welke hybride hoogwerker het meest geschikt is voor uw klus.

HR15 hybrid
Hybride hoogwerker
HR15N hybrid

MEER INFORMATIE OVER HYBRIDE HOOGWERKERS

Hybride hoogwerkers zijn de hoogwerkers van de toekomst. Door onze jarenlange ervaring, bieden wij de juiste machine voor een duurzame, efficiënte en veilige werkplek op hoogte! Heeft u al een hybride hoogwerker op het oog? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug!

Contact met Eurosupply

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken welke hoogwerker u het best kunt kopen. Daarom adviseren onze specialisten u graag. Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een hybride hoogwerker? Of heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.