HYBRIDE HOOGWERKER

Een hybride hoogwerker combineert de kracht van een dieselmotor met het duurzame van een elektrische motor. Dit resulteert in een krachtige hoogwerker die multifunctioneel inzetbaar is. Daarnaast bent u hiermee milieuvriendelijk aan het werk. Wilt u een hybride hoogwerker aanschaffen voor uw bedrijf? Eurosupply helpt u verder.

Hoe werkt een hybride hoogwerker?

Een hybride hoogwerker maakt gebruik van verschillende krachtbronnen. Hij is namelijk voorzien van een batterijpakket die dient als voedingsbron. Deze batterij drijft de generator of elektromotor aan. Daarnaast kan een hybride hoogwerker ook toegang tot een kleine dieselmotor, waardoor hij voeding kan genereren voor elektrische componenten. Hierdoor kan de machine ook worden ingezet in werkgebieden waar geen stroomvoorziening mogelijk is.

De service van Eurosupply

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

DE VOORDELEN VAN EEN HYBRIDE HOOGWERKER KOPEN

Een hybride hoogwerker kopen voor uw bedrijf biedt vele voordelen:

  • Milieubewuste toekomst: Met een hybride hoogwerker zet u in op een milieubewuste toekomst. De co2 uitstoot is namelijk minimaal door de elektrische aandrijving.
  • Werken waar u wilt. Door de elektrische aandrijving van de hybride hoogwerker is het mogelijk om zowel buiten als binnen te werken op hoogte.
  • Geen geluidsoverlast. De elektrische motor is een stille motor, waardoor er weinig geluid geproduceerd wordt. Hierdoor kan de hoogwerker ook in binnenruimtes ingezet worden.
  • Minder onderhoud. Een elektrische aandrijving vergt minder onderhoud dan een dieselaandrijving.
HR15 hybrid
Hybride hoogwerker
HR15N hybrid

MEER INFORMATIE OVER HYBRIDE HOOGWERKERS

Hybride hoogwerkers zijn de hoogwerkers van de toekomst. Daarom koopt u een hybride hoogwerker bij Eurosupply. Onze machines zijn zowel nieuw als gebruikt te krijgen. Hierbij bieden wij verschillende toonaangevende merken, zoals Niftylift. Door onze jarenlange ervaring, bieden wij de juiste machine voor een duurzame, efficiënte en veilige werkplek op hoogte! Wilt u meer weten of heeft u al een hybride hoogwerker op het oog? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug!