GEBRUIKTE HOOGWERKER KOPEN

Dé specialist sinds 1990!

GEBRUIKTE HOOGWERKER KOPEN

Wilt u kwalitatieve gebruikte hoogwerker kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Eurosupply Hoogwerksystemen! U vindt bij ons nieuwe en tweedehands hoogwerkers. Naast dat wij hoogwerkers aanbieden, kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie. Al sinds 1990 zijn wij werkzaam in het vak. Hierdoor beschikken onze medewerkers over veel kennis en ervaring. In ons assortiment vindt u verschillende merken terug. Drie van onze merken zijn LGMG, Multitel en Niftylift. Dit zijn innovatieve merken, waardoor wij onze markt steeds kunnen voorzien van duurzame en innovatieve systemen
Wilt u bij ons een tweedehands hoogwerker kopen? Neem dan contact met ons op.

De service van Eurosupply

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

TWEEDEHANDS HOOGWERKERS BIJ EUROSUPPLY

Bij Eurosupply kunt u altijd rekenen op kwalitatieve en veilige machines. Ook wanneer u ervoor kiest een gebruikte hoogwerker te kopen. Wij selecteren onze tweedehands hoogwerkers namelijk met veel zorg. Hierdoor kunt u echt altijd uitgaan van de vertrouwde kwaliteit en veiligheid van de machines. Ons aanbod gebruikte machines bestaat onder andere uit autohoogwerkers, knikarmhoogwerkers en schaarhoogwerkers. Wij kunnen u altijd voorzien van advies welke hoogwerker het beste past bij uw werkzaamheden. Hiervoor komen we graag langs bij u op de werklocatie.

Heeft u uw gewenste hoogwerker niet gevonden? Of wilt u weten wat Eurosupply nog meer voor u kan betekenen? Wij hebben altijd een passend aanbod voor u, dus neem gerust contact met ons op!

ONDERHOUD VAN GEBRUIKTE HOOGWERKERS

Het is belangrijk dat uw gebruikte hoogwerker blijft voldoen aan de belangrijkste eisen, namelijk betrouwbaarheid, bedrijfszekerheid en veiligheid. Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw systemen blijven voldoen aan deze eisen. U kunt bij ons terecht voor regelmatige onderhoud en eventuele reparatie. Onze onderhoudsmonteurs weten precies welke onderhoudseisen er bij welk systeem horen. Hierdoor kunnen zij ervoor zorgen dat de controles netjes en zorgvuldig worden uitgevoerd.

Mocht er iets aan de hand zijn met uw hoogwerker waardoor u niet bij ons op locatie kunt komen, dan kunnen wij ook naar u komen. Onze monteurs staan 24 uur voor u klaar om u te helpen. U kunt gemakkelijk een afspraak met ze maken. Het is bij ons ook mogelijk om voor een gebruikte hoogwerker een onderhoudscontract af te sluiten. Deze contracten kunnen geheel op maat worden gemaakt en er kan besproken worden welke keuringen of controles er passen bij uw bedrijf. Het opstellen van een onderhoudscontract biedt de volgende mogelijkheden:

• U krijgt jaarlijks schriftelijke herinneringen
• U krijgt garantie op uitvoerende werkzaamheden
• U krijgt een veiligheidsinspectie in combinatie met onderhoud
• Wilt u meer weten over gebruikte hoogwerker kopen? Neem dan contact met ons op.

GEBRUIKTE HOOGWERKER KOPEN | CONTACT

Wilt u graag een hoogwerker tweedehands kopen, maar komt u er niet helemaal uit? Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken welke hoogwerker u het best kunt kopen. Daarom adviseren onze specialisten u graag. Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een gebruikte hoogwerker? Of heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.