AANHANGER HOOGWERKER

Dé specialist sinds 1990!

Aanhanger hoogwerker

Een aanhang hoogwerker kan eenvoudig achter een voertuig worden bevestigd en kan snel en gemakkelijk naar de werklocatie worden gebracht. Het platform kan worden verhoogd tot een hoogte van 30 meter, waardoor het makkelijker wordt om bij moeilijk bereikbare plekken te komen.

DE SERVICE VAN EUROSUPPLY

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

HET GEBRUIK VAN EEN HOOGWERKER AANHANGER

Een hoogwerker aanhanger kan voor verschillende klussen worden ingezet. Zo kan deze worden ingezet voor werkzaamheden aan de gevel van een gebouw, het snoeien van bomen of het monteren van verlichting. Door de verschillende werkhoogtes is er en geschikte aanhanger hoogwerker voor uw klus. Doordat de hoogwerker makkelijk te verplaatsen is van locatie naar locatie kun je op een dag meerdere klussen op hoogte uitvoeren.

DE VOORDELEN VAN EEN AANHANGER HOOGWERKER

Het aanschaffen van een hoogwerker aanhanger heeft verschillende voordelen:

  • De aanhanger mag met een rijbewijs B worden vervoerd doordat deze achter een voertuig wordt gekoppeld;
  • Makkelijk te verplaatsen en hierdoor op meerdere locaties te rijden op een dag;
  • Een werkhoogte van 12 tot 30 meter.

WAAR KUNT U OP LETTEN BIJ DE AANSCHAF?

Wanneer u een aanhanger hoogwerker wilt aanschaffen is het goed om op een aantal dingen te letten. Zo is het belangrijk om te weten hoe hoog het draaggewicht is. Daarnaast is het ook goed om te weten hoe hoog de hoogwerker moet komen. Aan de hand hiervan kan een passende keuze gemaakt worden voor de aanschaf van een aanhanger hoogwerker.

AANHANGER HOOGWERKER KOPEN?

Wilt u een aanhanger hoogwerker kopen? Bij Eurosupply bieden wij een ruim assortiment van zowel nieuwe als gebruikte hoogwerkers op aanhanger. Wanneer u niet zeker weet welk model geschikt is om aan te schaffen helpen wij u graag verder. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van hoogwerkers kunnen wij u voorzien van een passend advies. Hierdoor bent u verzekerd van een juiste aankoop van een aanhanger hoogwerker.