AANHANGER HOOGWERKER

Dé specialist sinds 1990!

Aanhanger hoogwerker

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren bedrijf met een kwalitatieve aanhanger hoogwerker op voorraad? Wij, van Eurosupply Hoogwerksystemen, helpen u graag verder! Wij hebben een ruim en divers aanbod van nieuwe hoogwerkers. Hierbij kunt bijvoorbeeld denken aan een zelfrijdende knikarm, een semi-zelfrijdende knikarm, aanhanger hoogwerkers, autohoogwerkers, spinrups hoogwerkers en schaarhoogwerkers. Met deze machines kunnen wij ervoor zorgen dat u veilig op hoogte kunt werken.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte via onze website aan voor meer informatie. Een van onze medewerkers zal vervolgens snel met een passend prijsvoorstel komen.

DE SERVICE VAN EUROSUPPLY

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

AANHANGER HOOGWERKER NODIG? EUROSUPPLY HELPT U VERDER!

Maar waarom zou u nu juist voor een aanhanger hoogwerker moeten kiezen? Deze machine is een gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen hoogwerker. De aanhanghoogwerker mag getransporteerd worden met een B-rijbewijs en is bedoeld om als aanhanger achter een voertuig gekoppeld te worden. Hierdoor is deze hoogwerker zeer wendbaar. Het gewicht varieert van 1.400 kg tot 3.500 kg en de werkhoogte loopt respectievelijk van 12,2 tot 30,0 meter op.

Wilt u liever een aanhanger hoogwerker huren in plaats van aanschaffen? Óók dan kunnen wij u verder helpen! Naast de verkoop van hoogwerkers verhuren wij namelijk, al sinds 1972, via onze dochteronderneming HWS Verhuur ook hoogwerkers, heftrucks en verreikers. De verhuurvloot van HWS Verhuur is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers, die zijn onderverdeeld in diverse categorieën.

KOM IN CONTACT

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een aanhanger hoogwerker? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!