MAAK KANS OP EEN DAGJE KANOËN IN DE BIESBOSCH

Win jij een dagje kanoën in de Biesbosch dan ga je een dag rondvaren in een 3-persoons Canadese kano van Biesbosch Kano Events in Raamsdonksveer. Deze kano is geschikt voor ervaren maar ook voor onervaren kanoërs. Je komt terecht in de kleinste kreekjes van Nationaal Park de Biesbosch. Het is hier kleiner, stiller en mooier dan op de grotere wateren. Tijdens het kanoën in de Biesbosch kun je gebruik maken van de vooraf uitgestippelde routes. Biesbosch Kano Events onderscheidt zich door alle kano activiteiten te laten starten op de Hofmansplaat, midden in Nationaal Park de Biesbosch. Je hoeft dus niet de grote rivier over te kanoën, maar je wordt eerst met een boot overgezet naar dit prachtige natuurgebied. Eenmaal aangekomen bij de opstapplaats, krijg je uitleg over de verschillende routes en kano instructies. De Kano Express boot vertrekt vanuit restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Dit is een originele en authentieke horeca locatie gelegen in een oud verdedigingsfort.

Wat moet je doen?
Vul in het antwoordformulier het type machine in dat je hieronder ziet staan en laat daarbij je gegevens achter, dat is alles!

Winnaar
Ben jij de winnaar van deze actie? Dan nemen wij contact je op. Hoor je voor 14 april niets van ons dan heb je helaas niet gewonnen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.