HOOGWERKER RUPS

Bekijk het hele aanbod nieuwe hoogwerkers

Hoogwerker rups

Zoekt u naar een hoogwerker rups met onderstel? Wij, van Eurosupply Hoogwerksystemen, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen! Wij zijn in 1990 gestart en hebben ons ontwikkeld tot een totaalaanbieder van hoogwerksystemen in Nederland en België. Wij richten ons op de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte hoogwerkers, maar kunnen u ook verder helpen met losse onderdelen, onderhoud en reparaties. Daarnaast bieden wij ook een breed scala aan opleidingen, die nodig zijn voor het veilig en efficiënt werken op hoogte.

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een hoogwerker rups? Wacht niet en vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte via onze website aan. Wij zullen vervolgens snel met een passend prijsvoorstel komen.

Vraag een offerte op
  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

HOOGWERKER RUPS NODIG? EUROSUPPLY IS UW SPECIALIST!

Een rups hoogwerker is licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken op (oneven) ondergronden. Ook wordt deze hoogwerker ingezet om werkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken uit te voeren. Evenals vele andere hoogwerkers is de rups hoogwerker uitgevoerd met meerdere armen, uitschuif giek en een jib arm. Kortom: rups hoogwerkers hebben een groot werkbereik, omdat de machine is afgestempeld op steunpoten of stabilisatoren die het chassis waterpas stellen.

Rups hoogwerkers worden ingezet in vele verschillende branches. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan schilders, de schoonmaak, het plaatsen van zonnepanelen, boomverzorging en nog veel meer. Het is belangrijk om vooraf te bepalen op welke werkhoogte u de hoogwerker wilt gebruiken; binnen de voorraad van rups hoogwerkers kan dit namelijk behoorlijk variëren.

Vraag een offerte op

MEER INFORMATIE?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze hoogwerker rups? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen. Tot ziens bij Eurosupply Hoogwerksystemen!

Vraag een offerte op