HOOGWERKER OPLEIDING

Bekijk het hele aanbod nieuwe hoogwerkers

HOOGWERKER OPLEIDING

Wilt u graag een hoogwerker opleiding volgen en bent u opzoek naar een bedrijf die u hiermee kan helpen? Neem dan eens contact op met Eurosupply Hoogwerksystemen! Bij ons kunt u namelijk verschillende opleidingen volgen en certificaten behalen. Als sinds 1990 zijn wij werkzaam in deze branche en hebben wij onszelf kunnen ontwikkelen tot totaalaanbieder. Wij zijn hierin actief in Nederland én België. Naast dat u bij ons terecht kunt voor de verschillende opleidingen, bieden wij ook hoogwerkers aan voor de verkoop.

Bent u benieuwd naar welke hoogwerkers wij momenteel in de verkoop hebben staan? Neem dan een kijkje op onze verkooppagina.

Vraag een offerte op
  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

HOOGWERKER OPLEIDING | EUROSUPPLY HOOGWERKSYSTEMEN

Bij Eurosupply vindt u een ruim aanbod aan opleidingen die er bijdragen dat u of uw medewerkers veilig kunnen deelnemen aan het werk. Het is belangrijk om te weten hoe u de verschillende machines veilig kunt besturen en wat u moet doen in verschillende situaties. Om u te helpen om op een veilige manier te werken zijn er een aantal opleidingen opgesteld waar u aan kunt deelnemen. Zo bieden wij onder andere de volgende opleidingen aan: Hoogwerker: bediener IPAF, Hoogwerker: bediener SSVV/SOG, VCA VOL en VCA BASIS. Om ons volledige aanbod te bekijken kunt u het best een kijkje nemen op onze pagina.

Onze trainingen worden gegeven in Moerdijk. De instructeurs is één van onze eigen instructeurs die ervaren is in het geven van cursussen en veel ervaring heeft. Mocht u een aangepaste training willen creëren die aansluit bij uw bedrijf, dan is dit ook mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen kijken naar wat de beste oplossing is.

Vraag een offerte op

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u nog vragen over onze hoogwerker opleiding? Neem dan gerust contact op. Wij beantwoorden graag uw vragen of denken met u mee.

Vraag een offerte op