HOOGWERKER OP AUTO

Bekijk het hele aanbod nieuwe hoogwerkers

Hoogwerker op auto

Als u een hoogwerker op auto wilt aanschaffen óf huren, dan bent u bij Eurosupply Hoogwerksystemen zeker aan het juiste adres! Wij zijn dé innovatieve duurzame totaalaanbieder van nieuwe en gebruikte hoogwerkers, onderdelen, onderhoudscontracten en opleidingen. Onze doelstelling is om continu voorop te lopen in het aanbieden van innovatieve, toonaangevende, veilige en duurzame hoogwerker oplossingen voor onze klanten. Naast verkoop van hoogwerkers verhuren wij via onze dochteronderneming HWS Verhuur ook hoogwerkers, heftrucks en verreikers.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen óf wilt u meer informatie over de tarieven voor een hoogwerker? Vraag direct (en vrijblijvend) een offerte bij ons aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel komen.

Vraag een offerte op
  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

HOOGWERKER OP AUTO | EUROSUPPLY STAAT VOOR U KLAAR!

Een autohoogwerker is een telescoophoogwerker, die in een auto ingebouwd is. Hierdoor is deze zeer makkelijk te vervoeren. Deze hoogwerkers zijn zeer compact en hebben een werkhoogte die op kan lopen tot 28 meter. Alle autohoogwerkers zijn daarnaast voorzien van hydraulische stempels.

Door de kennis die wij hebben verzameld bieden wij deskundig advies op maat en kan voor iedere behoefte de juiste hoogwerker worden geleverd. Om goed te adviseren winnen wij daarom bij iedere aanvraag zoveel mogelijk informatie in over de werkzaamheden en bezoeken wij de werklocatie. Wij verwachten namelijk niet dat de klant uit meer dan honderd verschillende hoogwerkers de juiste kiest, maar de klant mag dat wel van ons verwachten.

Vraag een offerte op

MEER INFORMATIE OVER ONZE HOOGWERKER OP AUTO?

Heeft u nog vragen voor ons óf kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een hoogwerker op auto? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

Vraag een offerte op