BASIS VCA

Bekijk het hele aanbod nieuwe hoogwerkers

BASIS VCA

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de opleiding BASIS VCA ter beschikking heeft? Dan bent u aan het juiste adres bij Eurosupply Hoogwerksystemen! Wij bieden namelijk verschillende opleidingen en trainingen aan die te maken hebben met hoogwerkers. Ons bedrijf bestaat al sinds 1990. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u helpen bij verschillende situaties. Ook weten wij u op de juiste manier te adviseren, mocht dit nodig zijn bij bijvoorbeeld het aanschaffen van een nieuw voertuig. Wij kunnen u helpen met voertuigen van onder andere de merken LGMG, Niftylift en Multitle.

Voor meer informatie over Eurosupply Hoogwerksystemen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraag een offerte op
  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

BASIS VCA | VOLG DE OPLEIDING BIJ EUROSUPPLY HOOGWERKSYSTEMEN

Zoals al eerder vermeld is, bieden wij verschillende opleidingen aan. De BASIS VCA opleiding valt hier ook onder. De opleidingen worden gegeven door onze eigen instructeurs op onze moerdijk locatie. Het is bij ons ook mogelijk om aangepaste trainingen te geven, waardoor ze meer zullen aansluiten op uw bedrijf. Door onze opleidingen leren uw werknemers veilig en efficiënt te werken in de hoogte. Ook zullen ze leren om te gaan met bijvoorbeeld gevaarlijke situaties.

Vraag een offerte op

VERHUREN VAN HOOGWERKERS

Naast dat u bij ons de verschillende hoogwerkers kan kopen, kunt u bij onze dochteronderneming ook de hoogwerkers huren. Dit is ideaal voor bepaalde situaties waarbij u een speciale hoogwerker nodig heeft, waar u normaal gesproken niet meer werkt. U kunt hem dan voor een bepaalde tijd afhuren, zonder dat u hem meteen hoeft aan te schaffen. Bij HWS Hoogwerkers kunt u hoogwerkers, heftrucks en verreikers huren. Mocht u op zoek zijn naar een speciaal voertuig, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, om te vragen of deze beschikbaar is.

Vraag een offerte op

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u nog vragen over de opleiding BASIS VCA? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn bij Eurosupply Hoogwerksystemen!

Vraag een offerte op