BASIS VCA CURSUS

Volg een basis VCA cursus bij Eurosupply

Bent u op zoek naar een trainingscentrum waar u of uw medewerkers de basis VCA cursus kunnen volgen? Dan bent u aan het juiste adres bij Eurosupply Hoogwerksystemen! Ons bedrijf staat bekend als totaal aanbieder van hoogwerksystemen in Nederland en België. Naast de verkoop houden wij ons dus ook bezig met het geven van trainingen. Alle trainingen worden gegeven bij ons op het trainingscentrum in Moerdijk.

Wilt u zich opgeven voor een training? Neem dan contact op en meld u aan.

Vraag een offerte op

De service van Eurosupply

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

Opleiding werken op hoogte
Opleiding
Hoogwerker opleiding
Opleidingen

BASIS VCA CURSUS | EUROSUPPLY HOOGWERKSYSTEMEN

De cursussen die bij ons worden gegeven, zijn belangrijk voor het veilig en efficiënt werken met hoogwerksystemen. Tijdens de trainingen leert u hoe u moet handeling in bepaalde situaties en hoe de machines werken. Als u als onderneming zelf een invulling heeft voor de trainingen, dan kunt u dit met ons bespreken. Samen kijken we naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Zorg ervoor dat u en uw medewerkers veilig te werk gaan en volg de trainingen!

Vraag een offerte op

ONDERHOUD

Het is erg belangrijk dat u werkt met een machine die veilig is en recent gekeurd. Onze medewerkers weten precies op welke veiligheidseisen ze moeten letten bij elke hoogwerker. Hiermee zorgen wij ervoor dat u altijd werkt met een veilig onderhouden machine.

Bij Eurosupply Hoogwerksystemen bieden wij u de mogelijkheid aan om een onderhoudscontract aan te schaffen. Hierbij kunt u zelf een contact samenstellen waarbij de volgende punten mogelijk kunnen worden toegepast:

  • Jaarlijks een schriftelijke herinnering krijgen
  • Garantie krijgen op uitgevoerde werkzaamheden
  • De mogelijkheid om vervangende machine of transport te krijgen als het nodig is
  • Veiligheidsinspectie in combinatie met onderhoud
  • Machines laten keuren en onderhouden op locatie
Vraag een offerte op

CONTACT OVER EEN BASIS VCA CURSUS

Heeft u nog vragen over de basis VCA cursus? Neem dan gerust contact met ons op. Graag vertellen wij u meer over de cursus omtrent veilig werken op hoogte.

Contact opnemen