AANHANGWAGEN HOOGWERKER

Bekijk het hele aanbod nieuwe hoogwerkers

Aanhangwagen hoogwerker

Als u op zoek bent naar een aanhangwagen hoogwerker, dan bent u bij Eurosupply Hoogwerksystemen zeker aan het juiste adres! Wij zijn een dealer van de innovatieve fabrikanten Niftylift, Multitel en LGMG. Op deze manier kunnen wij de markt continu voorzien van de meest innovatieve en duurzame hoogwerkers (en bijbehorende onderdelen). Daarnaast staat ook een kwalitatieve service bij ons hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat de aanschaf van zo’n machine een behoorlijke investering is en komen daarom graag langs voor een passend advies op maat.

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een hoogwerker met aanhangwagen? Wacht niet en vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte via onze website aan. Wij zullen vervolgens snel met een passend prijsvoorstel komen.

Vraag een offerte op
  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

AANHANGWAGEN HOOGWERKER NODIG? WIJ ZIJN UW SPECIALIST!

Maar waarom zou u nu juist voor een aanhangwagen hoogwerker moeten kiezen? Deze machine is een gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen hoogwerker. De aanhanghoogwerker mag getransporteerd worden met een B-rijbewijs en is bedoeld om als aanhanger achter een voertuig gekoppeld te worden. Hierdoor is deze hoogwerker zeer wendbaar. Het gewicht varieert van 1.400 kg tot 3.500 kg en de werkhoogte loopt respectievelijk van 12,2 tot 30,0 meter op.

Naast ons aanbod van nieuwe hoogwerkers beschikken wij ook over hoogwerker occasions. Ook voor deze machines kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud. Wij selecteren met zorg de gebruikte hoogwerkers, zodat de kwaliteit blijft gewaarborgd en u altijd met een betrouwbare en veilige machine aan het werk gaat. Bovendien bieden wij ook een breed scala aan opleidingen, die nodig zijn voor het veilig en efficiënt werken op hoogte.

Vraag een offerte op

MEER INFORMATIE?

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een aanhangwagen hoogwerker? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

Vraag een offerte op