Nieuw in ons programma HR12NE

Wij breiden ons aanbod uit met de nieuwe volledig elektrisch aangedreven Niftylift HR12NE. Deze duurzame kniktelescoop biedt veel extra mogelijkheden ten opzichte van zijn voorganger de HR12N. De hoogwerker is voorzien van canbus en is verrijdbaar op volle hoogte waardoor deze gemakkelijk van de ene naar de andere locatie te verplaatsen is. Door het wendbare chassis en de smalle breedte van 1,49 m is deze machine ideaal voor smalle gangpaden zoals in magazijnen, fabrieken en winkels.
De HR12NE beschikt over een onderhoudsvrij batterijsysteem met een volledig elektrische aandrijving waardoor de batterijen twee keer zo lang kunnen werken. Met zijn gewicht van 3.250 kg is deze machine zeer licht. De ToughCage werkbak heeft een afmeting van 1,20 x 085 m met een werkbakcapaciteit van 200 kg.
Deze HR12NE bevat het meermaals bekroonde SiOPS veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat machinebeweging onmiddellijk stopt als de gebruiker in de werkbak in een beklemde positie geraakt. Ook is de hoogwerker uitgerust met Niftylink. Niftylink is het op afstand uitvoeren van een digitale basisanalyse vanuit de technische dienst.

Meer informatie? Bel 0168-329331 of mail naar sales@eurosupply.net