WAT IS EEN HOOGWERKER?

WAT IS EEN HOOGWERKER?

Als u op zoek bent naar het antwoord op de vraag “Wat is een hoogwerker?”, dan helpt Eurosupply Hoogwerksystemen graag verder. Wij zijn een bedrijf dat al sinds 1990 werkzaam is. Omdat wij totaalaanbieder zijn van hoogwerksystemen, hebben wij er veel kennis over. Naast dat wij de hoogwerksystemen verkopen, kunt u ook bij ons terecht voor onderdelen, reparatie & onderhoud en diverse opleidingen. Om u zo goed mogelijk op weg te helpen met uw keuzes, kunnen wij u advies op maat geven.

Wilt u meer informatie over onze verschillende diensten? Neem dan contact met ons op.

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

WAT IS EEN HOOGWERKER? | EUROSUPPLY HOOGWERKSYSTEMEN BEANTWOORD UW VRAGEN

Een hoogwerker is eigenlijk een machine die wordt gebruikt om op een veilige en efficiënte manier in de hoogte te kunnen werken. Er zijn verschillende modellen hoogwerkers verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld de knikarm hoogwerker, de rupshoogwerker, spinhoogwerker en nog veel meer. Door de verschillende knikken die ze met hun armen kunnen maken, kunnen sommige machines zich ontzettend lang maken. Beroepen in de bouw of industrie werken veel met dit soort machines. Maar ook beroepen zoals ramenwasser of brandweer, werken vaak met deze machines.

HET ONDERHOUD

Bij Eurosupply Hoogwerksystemen, kunnen we de hoogwerkers ook voorzien van onderhoud. Het is belangrijk dat de machines regelmatig worden onderhouden, zodat ze veilig en efficiënt blijven werken. Onze onderhoudsmonteurs weten precies aan welke eisen de machines moeten voldoen. Indien het gewenst wordt, kunnen onze onderhoudsmonteurs bij u langskomen. Wij bieden zelfs een service aan waarbij onze technische dienst 24 uur per dag voor u klaar staat.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Mocht u nog steeds zitten met de vraag “Wat is een hoogwerker?”, neem dan contact op. Onze medewerkers nemen graag alles met u door. Hopelijk tot snel bij Eurosupply Hoogwerksystemen!