SOORTEN HOOGWERKERS

VEILIG WERKEN OP HOOGTE

Om veilig op hoogte te werken maakt u gebruik van een hoogwerker. Door de juiste hoogwerker te kiezen, kunt u uw werk zeer efficiënt uitvoeren. Welke hoogwerker u nodig heeft, hangt af van meerdere factoren. Er zijn verschillende soorten hoogwerkers en elk soort heeft zijn voordelen. Eurosupply geeft u graag advies, zodat u de juiste keuze maakt.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op.

DE SERVICE VAN EUROSUPPLY

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

SOORTEN HOOGWERKERS

Knikarmhoogwerker

Knikarmhoogwerkers hebben een grote reikwijdte en kunnen over obstakel heen reiken.

  • Zelfrijdende knikarm: de zelfrijdende knikarmhoogwerker is een gemakkelijk te verplaatsen hoogwerker. Ook is een deel van deze hoogwerkers voorzien van elektrische rijmotor. Dit maakt dat de hoogwerker binnen op geluidsstille locaties en buiten in milieuzones gebruikt kan worden.
  • Semi-zelfrijdende knikarm: semi-zelfrijdende knikarmhoogwerkers hebben stempels en zijn ideaal voor werkzaamheden bij lage bodemdruk zoals in parken, tuinen en golfbanen. De semi-zelfrijdende hoogwerker is zeer betrouwbaar en eenvoudig in gebruik.

Zelfrijdende knikarmhoogwerkers zijn geschikt voor o.a.: schilders, installateurs en glazenwassers en werkzaamheden aan plafonds.

Semi-zelfrijdende knikarm hoogwerkers zijn geschikt voor o.a.: gevelonderhoud en hoveniers. 

Zelfrijdende knikarm

Aanhang hoogwerkers

Een aanhang hoogwerker kunt u makkelijk zelf vervoeren als aanhanger met een rijbewijs B. Het is een gemakkelijk te verplaatsen hoogwerker. De combinatie aanhanger en hoogwerker is daarom zeer geschikt voor meerdere klussen op één dag.

De aanhangerhoogwerker is geschikt voor o.a.: schilders, hoveniers, glazenwassers en schoonmaakbedrijven.

Aanhanghoogwerker

Schaarhoogwerkers

De schaarhoogwerker klapt uit als een schaar. Dit is handig wanneer u een klus verticaal moet uitvoeren. De machine maakt weinig geluid en kan meerdere mensen tegelijk omhoog brengen.

De schaarhoogwerker is geschikt voor o.a.: bouwbedrijven, installatiebedrijven en gevelonderhoud.

Spinrups hoogwerkers

Spinrups hoogwerkers hebben steunpoten of stabilisatoren, waardoor ze stabiel zijn op oneven ondergronden. Ook zijn ze door het rupsonderstel eenvoudig te gebruiken op onverharde ondergronden.

Spinrups hoogwerkers zijn geschikt voor o.a.: schilders, boomverzorging en groenonderhoud.

Spinrups hoogwerker

ADVIES OP MAAT DOOR EUROSUPPLY HOOGWERKSYSTEMEN

Mocht u nog twijfelen welke hoogwerker het beste past bij uw klus, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.