SCHAARHOOGWERKERS

SCHAARHOOGWERKERS

Is uw bedrijf op zoek naar schaarhoogwerkers? Neem dan eens contact op met Eurosupply Hoogwerksystemen. Ons bedrijf heeft een groot aanbod aan nieuwe en tweedehands hoogwerksystemen. Al sinds 1990 zijn wij werkzaam en hebben wij ons kunnen ontwikkelen tot totaalaanbieder. Naast dat wij ons richten op de verkoop van nieuwe en tweedehands hoogwerkers, bieden wij ook nog een andere services aan. Namelijk het repareren en onderhouden van uw systemen en bieden wij verschillende cursussen aan. Eurosupply is voorzien van de nieuwste en innovatieve en duurzame producten, doordat wij verbonden zijn aan de fabrikanten Niftylift, Multitle en LGMG.

Wilt u meer weten over Eurosupply Hoogwerksystemen? Bekijk dan eens de over ons pagina.

DE SERVICE VAN EUROSUPPLY

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

SCHAARHOOGWERKERS | EUROSUPPLY HOOGWERKSYSTEMEN

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten hoogwerkers. De schaarhoogwerkers die wij aanbieden zijn van het merk LGMG. De hoogwerkers zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zo begin de kleinste bij een afmeting van 6.30m en de hoogste heeft een afmeting van 15.80m. Doordat deze machine werkt met elektrische rijmotoren, is de machine sterker tijdens het rijden. Verder heeft de machine een langere acculading door de elektrische rijmotoren.

Het merk LGMG staat bekend om zijn ervaring in de machinebouw. Zij werken er namelijk al 47 jaar in. In China staat het merk in de top 4, wat al aangeeft wat voor gewild merk het is.

OPLEIDINGEN BIJ EUROSUPPLY

Het is bij ons mogelijk om verschillende opleidingen te volgen. Deze opleidingen worden gegeven door onze instructeurs zelf. Ons opleidingscentrum is te vinden in Moerdijk. Er kan besproken worden welke trainingen aansluiten bij uw bedrijf. De opleidingen die onder andere bij ons gevolgd kunnen worden zijn VCA VOL, VCA BASIS en Hoogwerker bediener Ipaf. Wilt u ons gehele aanbod aan opleidingen zien? Neem dan een kijkje op onze pagina.

Wilt u meer weten over schaarhoogwerkers? Neem dan contact met ons op.