SCHAARHOOGWERKER RUPS

Schaarhoogwerker rups

Zoekt u naar een professionele organisatie met een schaarhoogwerker rups op voorraad? Dan bent u bij Eurosupply Hoogwerksystemen zeker aan het juiste adres! Eurosupply Hoogwerksystemen is dé innovatieve duurzame totaalaanbieder van nieuwe en gebruikte hoogwerkers, onderdelen, onderhoudscontracten en opleidingen. Het zijn onze medewerkers die het bedrijf maken. Samen streven wij dezelfde doelen na door onze gedeelde passie voor het vak. Wij richten ons op de behoefte van de klant en zoeken samen naar de juiste hoogwerker om het werk op hoogte op de meest efficiënte wijze uit te kunnen voeren. Daarbij staat veiligheid natuurlijk centraal.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie of machines? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen! Onze medewerkers vertellen u graag meer.

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

SCHAARHOOGWERKER RUPS? EUROSUPPLY HELPT U VERDER!

Al onze schaarhoogwerkers zijn van het merk LGMG. Dit merk is onderdeel van de Lingong Group, die al meer dan 47 jaar ervaring heeft in de machinebouw en in de top 4 van China staat. De LGMG-divisie is opgericht naar aanleiding van de toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige hoogwerkers in lijn met de machinebouw van Lingong binnen het grondverzetmaterieel. Inmiddels staat zij ook in de top 5 van hoogwerker producenten in China en worden zij een steeds belangrijkere speler in de Europese markt.

Door de kennis die wij hebben verzameld bieden wij deskundig advies op maat en kan voor iedere behoefte de juiste hoogwerker worden geleverd. Om goed te adviseren winnen wij daarom bij iedere aanvraag zoveel mogelijk informatie in over de werkzaamheden en bezoeken wij de werklocatie. Wij verwachten namelijk niet dat de klant uit meer dan honderd verschillende hoogwerkers de juiste kiest, maar de klant mag dat wel van ons verwachten.

KOM IN CONTACT

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een schaarhoogwerker rups? Vraag dan direct (en natuurlijk vrijblijvend) een offerte via onze website aan voor meer informatie. Wij maken graag een prijsvoorstel op maat. Tot ziens bij Eurosupply Hoogwerksystemen!