NIFTYLIFT HR17

Dé specialist sinds 1990!

HR17NE

Type: Nieuw
Werkhoogte:
17,00 m
Aandrijving: Accu
Model: HR17NE
Merk: Niftylift

HR17NE hoogwerker

Type: Nieuw
Werkhoogte:
17,00 m
Aandrijving: Hybride
Model: HR17N HYBRID
Merk: Niftylift

HR17NE

Type: Nieuw
Werkhoogte:
17,20 m
Aandrijving: Diesel
Model: HR17D 4×4
Merk: Niftylift

HR17D hybrid

Type: Nieuw
Werkhoogte:
17,20 m
Aandrijving: Hybride
Model: HR17 HYBRID 4×4
Merk: Niftylift

Niftylift HR17 kopen

Voor een Niftylift HR17 hoogwerker kunt u terecht bij uw hoogwerker specialist: Eurosupply! De Niftylift HR17 is een zelfrijdende kniktelescoophoogwerker. Het grote voordeel van deze hoogwerker is dat deze over obstakels heen kan reiken. De Nifty HR17 is verkrijgbaar met accu, hybride of Diesel aandrijving. Bovendien hebben wij zowel een aanbod nieuwe als gebruikte Niftylift hoogwerkers.

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een Niftylift HR17 hoogwerker? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

De service van Eurosupply

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

NIFTYLIFT HOOGWERKERS BIJ EUROSUPPLY

Niftylift staat bekend om haar compacte machines met een laag eigen gewicht en maximale prestaties met daarbij een minimale impact op het milieu. Niftylift past geavanceerde 3D-modelleringssoftware en intensieve tests toe om elk aspect van de machine te optimaliseren volgens de hoogste specificaties. Deze fabrikant streeft ernaar om het maximale te bereiken, wat ook erkend wordt door diverse onderscheidingen zoals de IAPA Product of the Year voor de hybride aandrijving.

Niftylift HR17D
HR17D in de bouw
NIFTY HR17D

KOM MET ONS IN CONTACT

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot de Niftylift HR17 of kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om (in beide gevallen) even contact met ons op te nemen. Tot ziens bij Eurosupply Hoogwerksystemen!

Lees meer over Niftylift hoogwerkers