NIFTYLIFT HR12 TE KOOP

Dé specialist sinds 1990!

Niftylift HR12 te koop

De Niftylift HR12 is te koop bij Eurosupply Hoogwerksystemen. Wij staan voor u klaar bij de aanschaf van een hoogwerker. Wij kunnen u snel verder helpen en komen graag langs bij u op de werklocatie. Elke klus vereist namelijk een andere hoogwerker. Het is dus van groot belang dat u de meest geschikte hoogwerker gebruikt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u daarin uitstekend adviseren. Onze medewerkers weten precies met welk type hoogwerker u het snelst en veiligst kunt werken in uw gewenste situatie.

Kunnen wij iets voor u betekenen bij de aanschaf van een Niftlylift HR12 of een andere hoogwerker? Wacht niet en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website. Wij zullen vervolgens snel met een passend prijsvoorstel komen.

De service van Eurosupply

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

NIFTYLIFT HR12 TE KOOP BIJ EUROSUPPLY

Compacte machines met maximale prestatie

Niftylift staat bekend om haar compacte machines met een laag eigen gewicht en maximale prestaties. Daarbij hebben de machines een minimale impact op het milieu. Niftylift past geavanceerde 3D-modelleringssoftware en intensieve tests toe. Dit doen zij om elk aspect van de machine te optimaliseren volgens de hoogste specificaties. Deze fabrikant streeft ernaar om altijd het beste te bereiken. Hiervoor hebben zij al diverse onderscheidingen ontvangen, zoals de IAPA Product of the Year voor de hybride aandrijving, waarmee de machines benoemd zijn tot de ‘nieuwe generatie’ hoogwerkers.

Hybride Niftylift hoogwerkers

De hybride aandrijving van Niftlylift hoogwerkers is een doorontwikkeling op de al bekende Bi-Energy hoogwerkers. Dit zijn de hoogwerkers waar Niftylift al ruim 10 jaar mee bezig is. Het assortiment kent een verscheidenheid aan machines die zijn toegestaan in milieu zones en binnensteden. Door het geruisloos werken zijn deze machines ideaal voor werkzaamheden in woonwijken, parken en natuurgebieden.

Niftylift HR12 hoogwerker aanschaffen

Wilt u een Niftylift HR12 kopen? Dan kunt u bij ons terecht! Wij bieden alle typen Niftylift HR12 hoogwerkers, waaronder de HR12DE 4×4 en HR12NE (elektrisch). Heeft u al een keuze kunnen maken? Vraag dan direct een offerte op.

Niftylift HR12
Niftylift HR12 hoogwerker
HR12

MEER WETEN OVER ONZE NIFTYLIFT HR12 TE KOOP?

Wilt u de Niftylift HR12 kopen? Of heeft u nog vragen met betrekking tot deze hoogwerker? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze medewerkers staan voor u klaar en zullen u snel verder helpen. Tot ziens bij Eurosupply!

Lees meer over Niftylift hoogwerkers