MULTITEL HOOGWERKER

Dé specialist sinds 1990!

Multitel hoogwerker kopen voor uw bedrijf of organisatie

Bent u op zoek  naar een Multitel hoogwerker voor uw bedrijf of organisatie? Deze koopt u bij Eurosupply Hoogwerksystemen. Wij zijn een officiële dealer van Multitel en kunnen hierdoor snel leveren.

Multitel is een Italiaanse producent van hoogwerkers met meer dan 50 jaar ervaring. Het merk staat garant voor betrouwbare producten met uitstekende operationele perfomances. Daarnaast wordt er gezorgd voor een optimale veiligheid. De hoogwerkers van Multitel zijn licht van gewicht door de toepassing van aluminium in plaats van staal.

DE SERVICE VAN EUROSUPPLY

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

Gebruikte en nieuwe hoogwerkers van Multitel

Bij Eurosupply hebben wij een ruim aanbod aan gebruikte en nieuwe hoogwerkers van Multitel. Afhankelijk waarvoor u de hoogwerker wilt gaan gebruiken kunt u een tweedehands of nieuwe machine kopen. Wilt u weten welke hoogwerker voor uw klus geschikt is? Neem contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u voorzien van advies.

Soorten Multitel hoogwerkers

Van het merk Multitel zijn er verschillende hoogwerkers beschikbaar:

  • Autohoogwerkers;
  • Spinhoogwerkers.

Een autohoogwerker is makkelijk wanneer er binnen korte tijd op verschillende plekken werk moet worden verricht. Doordat de hoogwerker op de auto is gemonteerd is het makkelijk van locatie A naar B te rijden. Een spinhoogwerker is geschikt voor werklocaties op moeilijk bereikbare plekken. Vraag een offerte op voor de mogelijkheden wat betreft de hoogwerkers.

Multitel hoogwerkers kopen bij Eurosupply Hoogwerksystemen

Een Multitel hoogwerker kopen doet u bij Eurosupply. Het ruime aanbod biedt verschillende mogelijkheden. Weet u niet zeker welke hoogwerker het beste geschikt is voor uw bedrijf, klus of organisatie? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van alle informatie over het merk Multitel. Onze medewerkers kunnen u alle informatie geven over de verschillende kwaliteiten van de hoogwerkers van Multitel.