LGMG HOOGWERKERS

Dé specialist sinds 1990!

LGMG HOOGWERKER KOPEN

Eurosupply heeft verschillende soorten schaarhoogwerkers van het merk LGMG. De schaarhoogwerkers hebben een werkhoogte van 6.30 meter tot 15.80 meter. Al de LGMG hoogwerkers hebben elektrische rijmotoren. Dit maakt de machines sterk tijdens het rijden. Bovendien werkt de hoogwerker hierdoor ook langer op een acculading. Bij Eurosupply kunnen we LGMG schaarhoogwerkers snel leveren bij u op de werklocatie.

Wilt u een schaarhoogwerker aanschaffen? Dan kunt u een offerte aanvragen via onze website voor een passend prijsvoorstel.

DE SERVICE VAN EUROSUPPLY

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

HOOGWERKERS VAN DE CHINESE PRODUCENT LGMG

LGMG is een Chinese producent van hoogwerkers. LGMG is onderdeel van de Lingong Group met al meer dan 47 jaar ervaring in machinebouw. De Lingong Group staat zelfs in de top 4 van machinebouw in China. De divisie LGMG staat in de top 5 van hoogwerkerproducenten in China. Ook binnen de Europese markt wordt deze producent steeds belangrijker. Dit komt onder andere omdat de hoogwerkers van hoogwaardige kwaliteit verkrijgbaar zijn tegen een scherpe prijs.

Schaarhoogwerkers
Logo LGMG
LGMG
LGMG

MEER WETEN OVER LGMG HOOGWERKERS?

Heeft u interesse in een LGMG hoogwerker? Of heeft u nog vragen met betrekking tot onze service? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze specialisten geven u graag meer informatie.