Hoogwerker rijbewijs2022-10-26T13:26:27+02:00

HOOGWERKER RIJBEWIJS

Hoogwerker rijbewijs

Wilt u meer informatie over het behalen van een hoogwerker rijbewijs? Eurosupply Hoogwerksystemen vertelt u graag meer! Wij bieden een scala aan opleidingen die nodig zijn voor het veilig en efficiënt werken op hoogte. Het gaat bij het werken met hoogwerkers namelijk niet alleen om het werken met veilige en gekeurde machines, maar ook om een veilige manier van werken. Machines moeten deskundig bediend worden en wij helpen de klant aan deze kennis door het bieden van de juiste opleiding.

Meer weten over onze opleidingen (en bijbehorende details)? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen.

DE SERVICE VAN EUROSUPPLY

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

HOOGWERKER RIJBEWIJS NODIG? VOLG EEN VAN ONZE OPLEIDINGEN!

Ons opleidingscentrum is gevestigd in Moerdijk en de trainingen worden uitgevoerd door één van onze eigen instructeurs. Ook kunnen wij voor u een In-Company training verzorgen, een opleiding aanpassen aan de werkzaamheden in uw bedrijf of op een andere cursuscentrum. Ook voor spoedaanvragen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij denken graag met u mee! Bel ons voor vrijblijvend advies op 0168-329331.

Het zijn onze medewerkers die het bedrijf maken. Samen streven wij dezelfde doelen en missies na door onze gedeelde passie voor het vak. Wij richten ons op de behoefte van de klant en zoeken samen naar de juiste hoogwerker (of opleiding) om het werk op hoogte op de meest efficiënte wijze uit te kunnen voeren.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER EEN HOOGWERKER RIJBEWIJS

Is er een vragenlijst voor examen hoogwerker?2022-10-25T09:30:40+02:00

Het officiële examen voor de VCA basis bevat 40 vragen. Hiervoor heeft u 60 minuten de tijd.

Welk rijbewijs is er nodig voor een hoogwerker?2022-10-25T11:45:29+02:00

In principe is er voor het werken met een hoogwerker geen rijbewijs vereist. Pas wanneer u met een hoogwerker de openbare weg op gaat, heeft u een rijbewijs nodig. Het soort rijbewijs dat nodig is, verschilt per soort hoogwerker. Zo kunt u met een rijbewijs B alle autohoogwerkers besturen.

BENIEUWD GEWORDEN?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een hoogwerker rijbewijs? Vraag dan direct (en natuurlijk vrijblijvend) een offerte bij ons aan. Dit kunt u doen door het formulier op onze website in te vullen. Graag tot ziens bij Eurosupply Hoogwerksystemen!

Lees meer over hoogwerker opleidingen

Titel

Ga naar de bovenkant