HOOGWERKER OPLEIDING

Dé specialist sinds 1990!

HOOGWERKER OPLEIDING VOLGEN

Bent u op zoek naar een hoogwerker opleiding voor uzelf of voor uw medewerkers? Neem dan eens contact op met Eurosupply! Bij ons kunt u namelijk verschillende opleidingen volgen om veilig te werken op hoogte. Als sinds 1990 zijn wij werkzaam in de hoogwerker branche, waardoor wij over veel kennis beschikken. Om ervoor te zorgen dat verhuurders van onze hoogwerkers veilig kunnen werken, bieden wij opleidingen aan.

Wilt u meer informatie over onze opleidingen? Neem dan gerust contact met ons op.

HOOGWERKER OPLEIDINGEN BIJ EUROSUPPLY

  • Opleidingen voor bedrijven en particulieren

  • Certificaat in één dag

  • Spoedaanvragen mogelijk

HOOGWERKER OPLEIDING | VEILIG WERKEN OP HOOGTE

Bij Eurosupply vindt u een ruim aanbod aan opleidingen die er bijdragen dat u of uw medewerkers veilig kunnen deelnemen aan het werk. Het is belangrijk om te weten hoe u de verschillende machines veilig kunt besturen en wat u moet doen in verschillende situaties. Om u te helpen om op een veilige manier te werken zijn er een aantal opleidingen opgesteld waar u aan kunt deelnemen. Zo bieden wij onder andere de volgende opleidingen aan: Hoogwerker: bediener IPAF, Hoogwerker: bediener SSVV/SOG, VCA VOL en VCA BASIS. Om ons volledige aanbod te bekijken kunt u het best een kijkje nemen op onze pagina.

Onze trainingen worden gegeven in Moerdijk. De instructeurs is één van onze eigen instructeurs die ervaren is in het geven van cursussen en veel ervaring heeft. Mocht u een aangepaste training willen creëren die aansluit bij uw bedrijf, dan is dit ook mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen kijken naar wat de beste oplossing is.

Opleiding werken op hoogte
Hoogwerker opleiding specificaties
Veiligheid opleiding
Hoogwerker opleiding

MEER INFORMATIE OVER EEN OPLEIDING

Heeft u nog vragen over één van onze hoogwerker opleidingen? Neem dan gerust contact op. Wij beantwoorden graag uw vragen of denken met u mee. Ook kunnen wij een opleiding op maat samenstellen die past bij uw bedrijf.

Lees meer over hoogwerker opleidingen