HOOGWERKER OP RUPSEN

Dé specialist sinds 1990!

Hoogwerker op rupsen kopen

Wilt u een (nieuwe óf gebruikte) hoogwerker op rupsen aanschaffen? Dan bent u bij Eurosupply Hoogwerksystemen helemaal aan het juiste adres! Een hoogwerker op rupsen is licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken op verschillende (oneven) ondergronden. Daarnaast wordt deze hoogwerker vaak ook ingezet om werkzaamheden op moeilijk-bereikbare plekken uit te voeren. Evenals vele andere hoogwerkers is de rupshoogwerker uitgevoerd met meerdere armen, een uitschuif giek en een jib arm.

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een hoogwerker met rupsonderstel? Wacht niet en vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte via onze website aan. Wij zullen vervolgens snel met een passend prijsvoorstel komen.

DE SERVICE VAN EUROSUPPLY

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

HOOGWERKER OP RUPSEN NODIG? WIJ KUNNEN HET REGELEN!

Al onze handelingen zijn gericht op vernieuwing. Wij volgen samen met de fabrikanten continu de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veilig en duurzaam werken op hoogte. Ons aanbod beschikt over machines die ontworpen zijn volgens de laatst ontwikkelde technieken; innovatie is namelijk meer dan alleen een technische verbetering.

Wilt u liever een hoogwerker huren in plaats van aanschaffen? Óók dan kunnen wij u verder helpen! Naast de verkoop van hoogwerkers verhuren wij namelijk, al sinds 1972, via onze dochteronderneming HWS Verhuur hoogwerkers, heftrucks en verreikers. De verhuurvloot van HWS Verhuur is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers, die zijn onderverdeeld in diverse categorieën.

KOM METEEN IN CONTACT

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze voorraad van hoogwerker op rupsen óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!