HOOGWERKER ONDERHOUD

Dé specialist sinds 1990!

Onderhoud voor veilige hoogwerkers

Werkt u met hoogwerkers? Dan is het van belang om de eisen te kennen die aan hoogwerkers worden gesteld. De belangrijkste eisen aan een hoogwerker zijn:

 • Veilig
 • Betrouwbaar
 • Bedrijfszeker

Goed onderhoud aan uw hoogwerker zorgt ervoor dat u niet onverhoopt voor verrassingen komt te staan en uw machine aan de genoemde eisen voldoet. Daarnaast zorgt het juiste onderhoud voor een goede restwaarde van uw machine.

Contact opnemen

De service van Eurosupply

 • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

 • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

 • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

HOOGWERKER ONDERHOUD BIJ EUROSUPPLY

Regelmatig onderhoud aan uw hoogwerker

Om veilig, betrouwbaar en bedrijfszeker te blijven heeft elke hoogwerker regelmatig onderhoud nodig. Wat er precies moet gebeuren en hoe vaak is door de fabrikanten vastgelegd, onze onderhoudsmonteurs zijn exact op de hoogte en weten welk onderhoud uitgevoerd moet worden.

24 uur per dag service

Vanuit onze technische dienst in Moerdijk staat ons onderhoudsteam dagelijks voor u klaar. Indien gewenst kunnen onderhoudswerkzaamheden ook op locatie uitgevoerd worden. Heeft u een technische storing aan uw hoogwerker? Dan staat onze technische dienst 24 uur per dag voor u klaar. Onze servicemonteurs komen op afspraak op een door u gewenste dag en tijdstip.

Jaarlijkse veiligheidskeuring

Ter voorkoming van onveilige situaties eist de overheid dat arbeidsmiddelen, machines en apparaten periodiek gekeurd worden door een deskundige. Volgens de Nederlandse wetgeving is eemaal per jaar de minimale frequentie waaraan voldaan moet worden.

Eigen monteurs of een onafhankelijke keuringsinstantie

Eurosupply biedt u de mogelijkheid de machine een veiligheidsinspectie door één van onze eigen monteurs te geven of door een onafhankelijk ingeschakelde keuringsinstantie. Indien u kiest voor een keuringsinstantie dan zal de inspectie worden uitgevoerd door SGS of TUV.

Onderhoud_1
Onderhoud_2
Onderhoud_3

ONDERHOUDSCONTRACT VOOR HOOGWERKERS

Eurosupply biedt u ook de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten. Wij nemen de zorg voor het periodieke onderhoud uit uw handen. De onderhoudscontracten zijn op maat af te stemmen afhankelijk van uw wensen, denkt u hierbij aan de volgende opties:

 • Jaarlijks schriftelijke herinnering
 • Veiligheidsinspectie of veiligheidskeuring van SGS of TUV
 • Veiligheidsinspectie in combinatie met onderhoud
 • Garantie op uitgevoerde werkzaamheden
 • Mogelijkheid tot keuren en onderhoud op locatie
 • Mogelijkheid voor vervangende machine en / of transport

CONTACT OVER ONDERHOUD

Wij staan voor u klaar voor onderhoud, service, jaarlijkse veiligheidskeuringen en onderhoudscontracten. Zo helpen wij u om uw klus op hoogte veilig uit te voeren met een betrouwbare machine.

Wilt u meer informatie over hoogwerker onderhoud? Vul dan gerust ons contactformulier in. Ook kunt u ons direct spreken via +31(0)168-329331 of een e-mail sturen naar td@eurosupply.net.

Contact opnemen

Lees meer over onderhoud