Hoogwerker kopen

Een hoogwerker kopen is een investering. U kunt een hoogwerker kopen voor verschillende klussen. Het assortiment van Eurosupply bestaat uit nieuwe en gebruikte hoogwerkers. Wij kunnen u alles vertellen wat u moet weten voordat u een hoogwerker aanschaft.

Een hoogwerker kopen voor uw bedrijf

Wilt u een hoogwerker kopen voor uw bedrijf? Een hoogwerker kan ingezet worden voor verschillende klussen. U kunt hierbij denken aan bouwprojecten, onderhoudswerkzaamheden of andere industriële toepassingen.

Wanneer u een hoogwerker koopt bij Eurosupply profiteert u verschillende voordelen. Een hiervan is dat u altijd bent verzekerd van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. De hoogwerkers die u bij ons kunt kopen kunnen lang mee en zijn zorgvuldig gecontroleerd voordat deze in de verkoop gaan.

DE SERVICE VAN EUROSUPPLY

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

Waar moet u rekening mee houden bij de aanschaf van een hoogwerker

Wanneer u van plan bent om een hoogwerker te kopen is het goed om rekening te houden met een aantal factoren. Zo is het belangrijk om te weten wat het hoogtebereik is van de hoogwerker. Daarnaast is het ook goed om te letten op de platformcapaciteit, manoeuvreerbaarheid en brandstofefficiëntie.

De verschillende hoogwerkers

Onze hoogwerkers zijn verkrijgbaar in diverse modellen en types. In ons aanbod vindt u de volgende modellen:

  • Telescoophoogwerker
  • Schaarhoogwerker (Dingli)
  • Knikarmhoogwerker
  • Rupshoogwerker
  • Spinhoogwerker
  • Autohoogwerker

Daarnaast hebben wij hoogwerkers te koop staan van de merken Niftylift, LGMG en Multitel. Door dit ruime aanbod is er altijd een passende hoogwerker te vinden die aansluit bij uw specifieke wensen.

Nieuwe of gebruikte hoogwerker kopen

Het is mogelijk om een nieuwe of gebruikte hoogwerker te kopen. Het verschil zit hem hier in de prijs. De voordeel van een gebruikte hoogwerker is dat deze goedkoper is dan een nieuw model. Daarnaast selecteren wij altijd met zorg uit welke gebruikte hoogwerkers nog geschikt zijn voor de verkoop. Hierdoor bent u verzekerd van een hoogstaande hoogwerker.

Een nadeel van de aanschaf van een gebruikte hoogwerker is de levensduur. Doordat de machine al een aantal jaar in gebruik is geweest is het gebruikelijk dat deze modellen wat minder lang mee gaan wanneer u hier een van koopt. Een nieuwe hoogwerker gaat langer mee en is voorzien van de nieuwste technologieën.

HOOGWERKER KOPEN

Dé specialist sinds 1990!

Nieuwe hoogwerkers

Gebruikte hoogwerkers

Meer weten over een hoogwerker kopen?

Een hoogwerker aanschaffen doet u niet zomaar. Daarom kunnen wij goed begrijpen wanneer u meer informatie wilt hebben over het kopen van een hoogwerker. Om u al te voorzien van de meeste informatie hebben wij uitgebreide informatie toegevoegd aan de pagina’s van de hoogwerkers. Deze informatie bestaat uit de afmetingen, het werkbereik en video’s.

Wanneer u andere informatie wil weten kunt het beste contact met ons opnemen. Wij voorzien u van alle informatie die u nodig heeft voordat u een aankoop doet. Daarnaast is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen voor een machine naar keuze. Een medewerker komt zo snel mogelijk bij u terug voor een passend prijsvoorstel.