DEZE HOOGWERKER PAST BIJ UW KLUS

Dé specialist sinds 1990!

Om veilig op hoogte te werken maakt u gebruik van een hoogwerker. Bepaalde klussen worden hiermee een stuk makkelijker. Welke hoogwerker u nodig heeft, hangt af van meerdere factoren. Er zijn verschillende soorten hoogwerkers en elk soort heeft zijn voordelen. Eurosupply geeft u graag advies, zodat u de juiste keuze maakt.

De juiste hoogwerker kiezen

Voordat u begint met het kiezen van de juiste hoogwerker, is het belangrijk dat u een paar vragen voor uzelf beantwoordt, zoals: Hoe hoog moet de hoogwerker? En moet de hoogwerker verrijdbaar zijn? Zodra u deze antwoorden weet maakt dit het uitzoeken van de perfecte hoogwerker een stuk makkelijker.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website voor meer informatie. Een van onze medewerkers zal vervolgens snel met een passend prijsvoorstel komen.

Vraag een offerte op

DE SERVICE VAN EUROSUPPLY

  • Dé totaalaanbieder van hoogwerksystemen

  • Innovatieve hoogwerkeroplossingen op maat

  • Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop

SOORTEN HOOGWERKERS

Bij het uitkiezen van een hoogwerker heeft u verschillende opties. Ons assortiment is breed, zodat u altijd de juiste hoogwerker kiest. Binnen elke categorie hoogwerkers zijn er verschillen in maximale hoogtes.

Knikarm

  • Zelfrijdend: Deze hoogwerker neemt weinig ruimte in beslag en kan over obstakels heen reiken. Ze kunnen zowel binnen op geluidsstille locaties als buiten in milieuzones gebruikt worden. Handig voor lichte en snelle taken.
  • Semi-zelfrijdend:  Deze hoogwerkers zijn uitgevoerd met stempels en zijn ideaal voor werkzaamheden bij lage bodemdruk zoals in parken, tuinen en golfbanen. De semi-zelfrijdende hoogwerker is zeer betrouwbaar en eenvoudig in gebruik.

Voor wie (onder andere): schilders, isolatiewerk.

Aanhang hoogwerkers

Deze aanhang hoogwerker kunt u makkelijk zelf vervoeren als aanhanger met een rijbewijs B. Het is een gemakkelijk te verplaatsen hoogwerker. De combinatie aanhanger en hoogwerker is daarom zeer geschikt voor beroepen die klussen op één dag hebben gepland.

Voor wie (onder andere): schilders, hoveniers, glazenwassers, schoonmaakbedrijven, onderhoudswerkzaamheden.

Autohoogwerkers

Deze hoogwerkers zijn gemonteerd op een auto. De autohoogwerker is zeer geschikt voor klussen die binnen een korte tijd op verschillende plekken gedaan moet worden. We hebben zowel hoogwerkers met diesel aandrijving als hybride hoogwerkers.

Voor wie (onder andere): reclame bedrijven voor het ophangen van spandoeken, schoonmaak bedrijven, onderhoud aan straatverlichting en verkeerslichten.

Schaarhoogwerkers

Deze hoogwerker klapt uit als een schaar en is handig wanneer u een klus verticaal moet uitvoeren. Het produceert weinig geluid en kan meerdere mensen tegelijk omhoog brengen. De schaarhoogwerker wordt voor zeer uiteenlopende werkzaamheden gebruikt. De machines werken met elektrische rijmoteren. Dit maakt schaarhoogwerkers sterk tijdens het rijden. Bij Eurosupply hebben verschillende typen schaarhoogwerkers te koop.

Voor wie (onder andere): fruitplukken, bouw, installatiebedrijven, schilders.

Telescopen

Deze hoogwerkers zijn snel en hebben lange uitschuifbare arm. Ze zijn erg stabiel en kunnen goed van pas komen wanneer u hoog in de lucht moet zijn.

Voor wie (onder andere): schilders, schoonmaak bedrijven, servicewerkzaamheden bij fabrieken.

Spinrups hoogwerkers

De spinrups heeft een bijzondere constructie. Ze zijn erg veelzijdig en staan stabiel op verschillende ondergronden. Dit maakt de hoogwerker ideaal voor werkzaamheden op een moeilijk te bereiken plekken.

Voor wie (onder andere): schilders, boomverzorging en groenonderhoud.

Bekijk de hoogwerkers

IN HET BEZIT VAN EEN GELDIG HOOGWERKER CERTIFICAAT

Het is belangrijk om te weten dat u in het bezit dient te zijn van een geldig hoogwerker certificaat voor het besturen van een hoogwerker. Hiermee toont u aan dat u voldoende kennis heeft over veiligheid en risico’s. Eurosupply biedt een scala aan opleidingen die nodig zijn voor het veilig en efficiënt werken op hoogte.

Opleidingen

ADVIES OP MAAT DOOR EUROSUPPLY HOOGWERKSYSTEMEN

Wij geven vrijblijvend advies op maat en komen graag bij u langs om de werklocatie te bekijken en alle mogelijkheden te bespreken. Onze service- en onderdelenafdeling zorgt ervoor dat uw hoogwerker langdurig in goede staat blijft. Daarnaast kunnen wij training geven aan de gebruikers van de hoogwerkers. Wilt u gebruik maken van ons advies? Neem dan direct contact op.

Contact opnemen