BEDIENER HOOGWERKER IPAF

ALGEMENE INFORMATIE

De opleiding is gebaseerd op het werken met 4 verschillende hoogwerkers wereldwijd. Het gaat om de volgende categorieën:  1a, 1b,3a en 3b. Per categorie wordt er een praktijk examen afgenomen. Geldigheidsduur van het certificaat is 5 jaar.

  • Categorie 1A : Verticaal werkende, eenpersoons gestempelde hoogwerkers
  • Categorie 1B : Telescoop-/ kniktelescoop hoogwerkers , hoogwerkers op aanhanger, hoogwerker op chassis of spinhoogwerkers met stempels.
  • Categorie 3A : Zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende eenpersoons verticaalliften.
  • Categorie 3B  : Zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers met jib.

Eurosupply is gecertificeerd als IPAF opleidingscentrum en de opleiding staat onder toezicht van het IPAF (International Powered Acces Federation ). De exameneisen zijn gelijkgesteld aan het behalen van het SOG/SVV-certificaat.

De opleiding Bediener IPAF betreft een dagopleiding en bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte. Beiden worden afgesloten door middel van een examen.
Het is ook mogelijk om al eerder de theorie te doorlopen (bv. thuis) via de E-learning module om zo verkort de training te kunnen volgen. Het theorie- en praktijkexamen zullen wel nog moeten worden afgelegd op een afgesproken moment.

Ervaring met een hoogwerker of vooropleiding is niet strikt noodzakelijk. Deelnemers krijgen bij slagen een diploma en een PAL Card digitaal toegestuurd. Examen kan naast het Nederlands ook in Engels worden afgenomen. Andere talen zijn op aanvraag.

De opleiding omvat o.a. de volgende onderdelen:

  • Wet- en regelgeving
  • Dagelijks onderhoud
  • Voertuiginspectie
  • Veiligheidsvoorzieningen
  • Praktijkoefeningen
  • Individueel praktijk examen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur opleiding
– 08.30 – 16.30 uur

Locatie
– Individuele- of groepsinschrijving in Moerdijk
– In-Company groepstraining mogelijk
– Op locatie

Maximale groepsgrootte
– 10 personen 1 categorie
– 6 personen 2 categorieën
– 4 personen 3 categorieën

Prijzen
– Wij maken graag een offerte op maat voor u, u kunt deze opvragen via de knop offerte aanvragen.

Prijzen zijn inclusief
– Cursusmateriaal, theorie- en praktijkexamen, certificering, koffie/thee en lunch.

AANMELDEN

Onderstaand vindt u een selectie van onze trainingsdagen, deze staan al vast en hier kunt u zich vrijblijvend op inschrijven door het formulier in te vullen. Wilt u op een andere datum dan hieronder vermeld, dan zoeken wij samen met u naar een geschikte datum. U kiest dan een andere voorkeursdatum via de agenda. Wij nemen spoedig contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvend in te schrijven trainingsdata: