DEMO eerste elektrische Multitel MT162AXON

Demo Multitel MT162AXON week 9 & 10 Eurosupply Moerdijk

Dit jaar komt de eerste elektrisch aangedreven Iveco met een Multitel MT162 als bovenbouw op de markt! Wij als Eurosupply zijn zeer enthousiast over deze duurzame ontwikkeling en we zijn trots dat we de Multitel MT162AXON aan ons verkoopassortiment kunnen toevoegen.

In samenwerking met fabrikant Multitel nodigt Eurosupply u graag uit om deze Multitel MT162AXON autohoogwerker te bezichtigen tijdens de demoperiode in week 9 en 10. De autohoogwerker wordt gepresenteerd op onze vestiging Oostelijke Randweg 16 in Moerdijk. Eurosupply maakt persoonlijk een afspraak met u voor de demonstratie. Het sales team van Eurosupply zal u tijdens de demo uitleg geven over de machine, de voordelen van de elektrische autohoogwerker toelichten en uiteraard de autohoogwerker demonstreren.

Wilt u meer weten over deze unieke machine en wilt u een afspraak maken voor de demonstratie, meldt u dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Het sales team zal daarna contact met u opnemen om een afspraak in te plannen in week 9 of 10.

Heeft u nog vragen bel dan gerust naar 0168-329331 voor meer informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.